Szerintetek melyik a legnehezzebb és legkönnyebb tánc a Blackpinktől és az Aespától?
Szerintetek melyik a legnehezzebb és legkönnyebb tánc a Blackpinktől és az Aespától?
És ti tanultatok Blackpinkes vagy Aespás táncokat? És ha igen akkor melyeket?
És ti inkább a Blackpinket vagy Aespát szerettitek jobban? ---> ✨szavazás✨👇🏻
Soha nem tanultam táncolni, szóval tisztán az elképzelésem (és az emlékeim az adott táncról) alapján😅:
Aespa:
-legkönnyebb: Dreams Come True
-legnehezebb: Black Mamba
Blackpink:
-legkönnyebb: talán Playing with Fire
-legnehezebb: Don't Know What To Do
Általánosságban az Aespa és a Blackpink koreográfiák is a könnyebbek között vannak a kpopban amennyire én látom. Se nagy szinkronizáltság, se különösebben nehéz mozdulatok nincsenek bennük 1-2 kivétellel..
Hogy melyik csapatot szeretem jobban... Jó kérdés😂 Pár hónapja rávágtam volna hogy Blackpink, de a nullához közeli kontent eléggé "elhidegített" a csapattól sajnos. Tavaly Novemberig pedig ők voltak az ultjaim💚 Más kérdés, hogy kontent szempontjából Aespa sem sokkal "jobb" mint Blackpink, de legalább voltak új zenéik🥲 Szóval szerintem eljutottam arra a pontra, hogy erre a kérdésre Aespa legyen a válaszom.. De nagyon egy szinten vannak, szóval ki tudja mit hoz a jövő (és a Szeptember🤞)...
BLACKPINK:
Legkönnyebb tánc: See u later
Legnehezebb:Whistle
Amiket tanultam: As if it's your last, Kill this love, Playing with fire, D4, How you like that
Aespa:
Legkönnyebb:Forever
Legnehezebb:Savage
Amiket tanultam: Black mamba, Next level, Savage
A BLACKPINKet szeretem jobban, ez nem kérdés :D
Imádom őket, bár a Pink Venom nem lett a szívem csücske :D Nagyon várom már az új albumukat és Jisoo soloit
Én is leírom, de azok közül választok amiket "kiadtak".
Szerintem:
Blackpink:
Legnehezebb: Don't know what to do
Legkönnyebb: talán a DDU-DU-DDU-DU
Tanultam: 1. Kill This Love,
2. DDU-DU-DDU-DU, 3. How You Like That, 4. Lovesick Girls, 5. Money (, most pedig a Lalisat tanulgatom)
Aespa:
Legnehezebb: Black Mamba
Legkönnyebb: talán a Next Level
Tanultam: nem tanultam még Aespás táncokat, ezért nagyon nem is tudom megválaszolni hogy melyik a legkönnyebb.
Én személy szerint a Blackpinket jobban szeretem, elvégre a Blackpink volt az első bandám.
Első sorban Blink, második sorban pedig MY vagyok.
BLACKPINK: általában Rosé
Aespa: Karina vagy Winter
Blackpink:
Legnehezebb: Boombayah
Legkonnyebb: Don't know what to do/Pink Venom
Aespa:
Legnehezebb: Black mamba
Legkonnyebb: Next level
Szerintem a Don't know what to do elég könnyű, ha nem Lisa-t utánzod, mert ha nincs kilazítva a spárgád akkor az eredeti eleg nehez.
Az AESPA-ról nem tudok nyilatkozni sajnos, de a Blackpink-ről tudok:
Szerintem a legkönnyebb: a Forever Young
A legnehezebb szerintem: a Whistle! Én is csak nagyjából tudom a Whistle-re a táncot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!