Mit szóltok hozzá, hogy kasza tibi tavaly majdnem 800milliót keresett a kamu diétás cuccaival?
#12 én vegyész vagyok, és bár nem a szakterületem, de konyítok valamennyit az élelmiszer toxikológiához is. Szóval nekem elmeséled, ha már a kérdezőnek nem?
Kérdésre válaszolva, annyit szólok hozzá, hogy szomorú. Egy része az embereknek szvsz full megérdemli, hogy lehúzzák, mert itt is hetente többször leírjuk, hogy nincsenek fogyasztószerek, de csakazértis azt akarnak, mert lusták dolgozni magukért. Hallották a szükséges információkat, tájékoztatták őket, saját döntésből hülyék, megérdemlik. Őket én is lehúznám, ha tehetném. Ellenben szerintem a nagyobb része nem tehet róla. Soha nem tanult normálisan a tápanyagokról, saját szervezetéről, pedig nyitott lenne rá, és képes lenne fejlődni, tenni magáért, de szinte csapdában érzi magát a sok információtól, amit nem tud szűrni. Ő nem feltétlenül az egyszerűbb utat keresi, inkább csak egy utat. Őket számomra kb bűn lehúzni, és rosszul tudnék tőle lenni, ha jobban belegondolok.
Ja egyébként nem hiszem, hogy érdemes bármit vergődni ezeken. Nem fogsz fogást találni, mert mindig ott van a kisbetűs rész, hogy dietetikus által írt diétával a fenti terméket, vagy termékeket használva... Stb. De olyan is van (ez nem Kasza Tibi), ahol egy kb full novellát felállítanak, leggyakoribb egy egyetemista lány, aki feltalálta a világmegváltó fogyasztószert, és egy létező egyetem, nem létező karán kidolgozta a csodakapszulát. Majd kisbetűvel, hogy az egész fikció, a képen szereplő emberek diétával fogytak le :D Szóval én továbbra is az edukálást venném magasabb szintre, és mindenkinek tanítanék alap dolgokat a táplálkozásról, illetve a nem tilos, de megtévesztő marketingről, és hogy hogyan lehet ezt kiszúrni.
(22-es voltam)
Szóval ha jól látom azt írjátok javarészt,hogyha valaki kitalál egy hazugságot/kat,pl hogy ezzel a diétával és ezekkel a termékekkel lefogyhat (anélkül hogy nem koplal és nem mozog és nem figyel a szenhidratra) és nem fogy le végül,akkor az az ő hibája?
Miért hitte el a hazugságot?.Akkor megérdemli hogy kisemmizzék,nem?
Na most az a valaki aki leakar fogyni,de még abban a világban él,hogy bízik a másikban.Kvazi bízik a reklámban,ami megmondja neki hogy mittomen Update1 termékek,meg Kasza Tibi termékek segítenek,akkor ő megveszi ,hisz ő le akar fogyni!
Az én nagyanyám, meg kb az idősebb generáció nagy zöme, még abban a mentalitásban élnek,hogy nem gondolják azt,hogy őket bárki is átejtené szándékosan.Mert abban a korban nem volt ez az univerzális hulyites mesterfoka a reklámok álltal.Mindenki nagyjából megbízott a másikban.
A reklámok nagyrésze hazudik.Es ezt kimondja meg ezeknek az embereknek?
HM?
Most gondoljatok bele.Hisz kvázi segítséget kér...
És ők ebben látnak egyfajta segítséget.Hogy megveszik a termékeket Mi tudjuk hogy atcseszés van mindenütt,de ők nem!Megveszik a terméket a diéta tervet meg a mindent és hiába...
Át lettek ejtve.
És akkor erre az a reagálás hogy:Hahaha megérdemelte,mert hülye volt hogy bevette.
Meg:Nem kell elhinni mindent amit mondanak.
Meg mi ez a hozzáállás hogy 22-es hogy te is lehuznad őket?
Ember vagy te egyáltalán?
Mi ez a hozzáállás?
Most itt nem azokkal az emberekkel van baj,hanem azzal hogy jobbról balról hazudnak egymásnak a népek.Mindenki másikból nyereszkedik.
A legfájóbb h sokan itt még legitimáljak is hogy:Igen, márpedig megérdemlik.
Megsúgom,Segíteni kéne egymáson és nem nyerészkedni.
De nyilván én vagyok a maradi meg az önjelölt Jézus Krisztus a kommentben.
Csak hát akár tetszik akár nem,egy civilizáció akkor erős, ha az emberek összetartanak és segítenek egymásnak.
Nem pedig nyerészkednek a másikon meg elismerik hogy ők is így kell csinálnak meg helyeslik ezt a dolgot a kommentben is.
Meg kell hogy mondja: szégyen a pofátokra aki így gondolkoznak.És nem vagytok kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!