1/6 anonim válasza:
Aligha, mert a sok bőr alatti zsír miatt magas a kalória tartalma.
2/6 anonim válasza:
Hát hirtelen a paprikás jutott eszembe.
Csinálsz hozzá pörköltalapot pici zsiradékból, paradicsomból, hagymából, paprikából, fokhagymából, fűszerezed (só, bors, paprika, kömény), felöntögeted vízzel és addig főzöd, míg sűrű nem lesz.
Utána mehet rá a kisebb darabokra vágott farhát. Megfőzöd, és a végén zsírszegény tejföllel és egy-két ek. liszttel behabarod.
Én gyakran csinálok paprikást így, diétásan, de általában csirkecombból.
Vagy húslevest is főzhetsz belőle sok zöldséggel.
3/6 anonim válasza:
Ha mértekkel eszed, akkor abszolút lehetséges diétás étrendbe beilleszteni. Akár a fenti paprikás, akár valami (fozo)tejszínes ragu. Csak ne adj hozzá tobb zsirad3kot
4/6 anonim válasza:
A farhátpörkölt-tel semmi baj nincs diétás szempontból, attól függ milyen köretet eszel hozzá. Hiszen gondolj csak bele, szárnyas hús, egészséges fűszerekkel és belefőtt zöldségekkel. De ez csak személyes vélemény, nem kell irányadónak tekinteni.
5/6 anonim válasza:
Megcsinálod a megszokott recept szerint és a fölösleges zsírt leszeded a tetejéröl fogyasztás elött.
6/6 anonim válasza:
hasonlót akartam írni, mint az 5-ös.
Főzöl belőle egy tartalmas húslevest. BEteszed a hűtőbe, a tetején megfagy a zsír, azt leszeded. És kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!