Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez diétás reggelinek számít?...

Ez diétás reggelinek számít? Kettő tojás zsiradék nélkül pici sóval megsütve + Fél paradicsom?

Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 21:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Persze, de ehettél volna több zöldséget.
2022. márc. 29. 22:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Eletmod valtasban vagyok es idaig semmi zoldseget nem ettem meg. A paradicsom az elso
2022. márc. 29. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz alap, de tényleg mehetett volna több zöldség & nekem hiányozna belőle egy kisebb magos zsemle pl.
2022. márc. 29. 22:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a paradicsom egyik felét megetted, szerintem ment volna a másik fele is... Nekem ez nagyon kevés lenne délig, de tudom hogy vannak kevésbé éhesek ilyenkor.
2022. márc. 29. 22:59
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Inkább koplalósnak. Ez összvisz jó ha van 150 kalória...bele se merek gondolni, mennyit eszel egy nap összesen, gondolom párszáz kalóriát.
2022. márc. 30. 07:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de kevés. Minden étkezéshez kéne valami szénhidrát, főleg reggelirw. Ket szelet tk kebyér vagy egy fél tk zsemle még szuper lett volna. Bőven belefér és tovább jól is lakat. Illetve a zöldség tényleg lehetne több. Figyeld meg ma hogy mennyi idő után leszel megint éhes. Ha ebéd wlőtt, akkor máskor legywn nagyobb reggelid. Ha ebédig elvagy, akkor maradhat, kicsit több zöldséggel
2022. márc. 30. 07:08
 7/13 A kérdező kommentje:

Munka miatt sajnos nem figyeltem magamra, ezért sokszor pl energia ital + egy péksütit ettem vagy csokit.

Tudom sok embernek fura de se zöldséget se gyümölcsöt nem ettem. Most szokok vissza az ízekhez.

2022. márc. 30. 08:10
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

Akkor is kevés, ha nincs benne zöldség.

Sőt, zöldségtől alig lesz több kalóriában. Nd koplalj.

2022. márc. 30. 08:27
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Zsiradékot is tehettél volna a tojás alá. Plusz a zöldség, ahogx előttem is írták.
2022. márc. 30. 08:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen drasztikusan lecsökkentett adagok miatt van sok diéta halálra ítélve. Ezt így nem lehet hosszútávon tartani
2022. márc. 30. 10:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!