Ez diétás reggelinek számít? Kettő tojás zsiradék nélkül pici sóval megsütve + Fél paradicsom?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 21:40
1/13 anonim válasza:
Persze, de ehettél volna több zöldséget.
2/13 A kérdező kommentje:
Eletmod valtasban vagyok es idaig semmi zoldseget nem ettem meg. A paradicsom az elso
2022. márc. 29. 22:22
3/13 anonim válasza:
Nem rossz alap, de tényleg mehetett volna több zöldség & nekem hiányozna belőle egy kisebb magos zsemle pl.
4/13 anonim válasza:
Ha már a paradicsom egyik felét megetted, szerintem ment volna a másik fele is... Nekem ez nagyon kevés lenne délig, de tudom hogy vannak kevésbé éhesek ilyenkor.
5/13 anonim válasza:
Inkább koplalósnak. Ez összvisz jó ha van 150 kalória...bele se merek gondolni, mennyit eszel egy nap összesen, gondolom párszáz kalóriát.
6/13 anonim válasza:
Jó, de kevés. Minden étkezéshez kéne valami szénhidrát, főleg reggelirw. Ket szelet tk kebyér vagy egy fél tk zsemle még szuper lett volna. Bőven belefér és tovább jól is lakat. Illetve a zöldség tényleg lehetne több. Figyeld meg ma hogy mennyi idő után leszel megint éhes. Ha ebéd wlőtt, akkor máskor legywn nagyobb reggelid. Ha ebédig elvagy, akkor maradhat, kicsit több zöldséggel
7/13 A kérdező kommentje:
Munka miatt sajnos nem figyeltem magamra, ezért sokszor pl energia ital + egy péksütit ettem vagy csokit.
Tudom sok embernek fura de se zöldséget se gyümölcsöt nem ettem. Most szokok vissza az ízekhez.
2022. márc. 30. 08:10
8/13 anonim válasza:
Akkor is kevés, ha nincs benne zöldség.
Sőt, zöldségtől alig lesz több kalóriában. Nd koplalj.
9/13 anonim válasza:
Zsiradékot is tehettél volna a tojás alá. Plusz a zöldség, ahogx előttem is írták.
10/13 anonim válasza:
Az ilyen drasztikusan lecsökkentett adagok miatt van sok diéta halálra ítélve. Ezt így nem lehet hosszútávon tartani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!