Hol nézegettek diétás recepteket?
Figyelt kérdés
Újra szeretném kezdeni a diétámat, de már kezdem unni azokat az ételeket amiket a diéta alatt készítettem. A googleba is beütöttem de ott se széles a választék.2022. márc. 25. 16:07
1/3 anonim válasza:
Bármit ehetsz kcal kereten belül
2/3 anonim válasza:
Én sehol, egyszerűen a diétámnak megfelelően eszem, egyszerű ételeket: főleg párolt- sült zöldségeket/ nyers salátákat, leveseket és húsokat, tojást, tejtermékeket, olajos magvakat, és a kedvenc fűszereimet variálom:). Gyerekkorom óta szeretek főzni, de soha egy receptet se olvastam el.
3/3 anonim válasza:
A street kitchenen van ilyen rovat. Forrási Ákos csinálja és jópár alakbarát étwl van.
Meg a sima ételekt is meg lehet reormálni, pl látam egy tejszínes gombás csirkét. Tejszínt rizstejszínre cserélem, combot mellre, és kihagyom q vajat. Kész a diétás kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!