Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem diétás...

Mondanátok nekem diétás ennivalókat légyszi ?

Figyelt kérdés

szeretnék kicsit fogyni

mit ehetek ?

reggeli ? ebéd ? vacsi?

kérlek irjatok valami receptet, amit akár ti is kiprobáltatok

2022. júl. 17. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
NINCS diétás (gondolom, fogyókúrásat értesz ez alatt) étel. MINDENT lehet enni, megfelelö mennyiségben, ami belefér a kalóriakeretedbe, attól nem hízol.
2022. júl. 17. 11:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriadeficit. Annál hatékonyabb diétás ennivaló biológiailag nem létezik.
2022. júl. 17. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
21%

Napi 3 tojás.

Vagy 3 szelet kenyér.

3 paprika, paradicsom.

3 pohár víz.

Ezektől garantáltan fogyni fogsz.

2022. júl. 17. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
A 3-ast nehogy kipróbáld, egy idóta, aki ilyen ír!
2022. júl. 17. 14:13
 5/7 anonim válasza:
Én letöltöttem előszőr a KalóriaBázist sokat segít a diétában a receptekkel én is gondban voltam úgy hogy keresgettem és találtam egy nagyon jó diétás recept appot WFit a neve ha gondolod nézd meg én innen keresgetek recepteket mert finom és változatosak az ételek.
2022. júl. 17. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Amit a 3-as írt, tényleg nehogy kipróbáld.

Nem normális, az az éhezés kategória.

Nincsen kifejezett ,,diétás kaja", maximum olyan van, amit érdemes ritkán fogyasztani. Pl: tészták, fehérkenyér. Rengeteg bennük a kalória, még kis mennyiségben is, mindemellett megemelik a vércukorszinted és hamar újra éhes leszel. Lehet ezeket fogyasztani, de csak mértékkel, semmiképp se napi szinten ha fogyni szeretnél.

2022. júl. 17. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az nem jött be, hogy a kalóriadeficitre koncentráltam. Adott volt, hogy hány kcalt ehetek aznap és tele ettem magam néhány junk fooddal. Volt nap, amikor betoltam két zacskó chipset. Annyira lelassult az anyagcserém, hogy hetekig semmit sem fogytam és szinte székletem sem volt. Aztán elkezdtem magas rost és alacsony energia tartalmú ételeket enni, úgy hogy ne lépjem túl a napi kalórialimitet. Akkor újra volt széklet, fogyás is ment, mert pörgött az anyagcserém. Aztán végül elhagytam a kalóriaszámítgatást, csak faltam a baromi sok gyümölcsöt és zöldséget. (Persze, nyilván ettem kenyeret és fehérjét is, de max. napi 1-szer.) A végén már majdnem szét durrantam a sok evéstől, mindig tele volt a gyomrom és eszeveszett módon fogytam. Úgyhogy nem csak a kalória számít, hanem a magas rosttartalom is. :)
2022. júl. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!