Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezek az emberek miért nem...

Ezek az emberek miért nem híznak meg vagy van valami diétás étrendük? A többi lent......

Figyelt kérdés
Mostanában láttam pár mukbang videót és abban annyit esznek az emberek mint egy ló ha nem többet és vékonyak én meg mániákusan számolom a kalória bevitelt hogy tartsam a diétám értem én hogy van akinek gyors az anyagcseréje és bármit ehet de ezeknek van valami speciális diéta vagy mi??
2022. jún. 29. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Gyors anyagcsere, kitágult gyomor, hánynak utána, egészségesnek biztos nem az.
2022. jún. 29. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg nem mindig esznek ennyit, csak egy-egy alkalommal.
2022. jún. 29. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagy kihányják rögtön utána

Vagy koplalnak előtte-utána

Szóval ami a videón kívül történik

2022. jún. 29. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

Ezek az emberek jobb esetben 2-3 hétig éheztetik magukat, hogy sokat tudjanak enni 1-1 videó kedvéért.

Akadnak kivételek is, pl a "Nikocado Avocado" személy youtubeon láthatólag nem éhezteti magát, de meg is látszik rajta.

2022. jún. 29. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen vékony kollégám aki munkaidőben tömte magát sütivel, csokival, tehát látszólag sokat evett.

Aztán elmondta, hogy sem reggel sem este nem eszik már semmit, és hétvégén is csak csipeget mert otthon valahogy nem éhes.

2022. jún. 29. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Néztem videókat evőversenyzőkről, hogy ők hogyan készülnek fel versenyekre, kihívásokra, hogy nem híznak el. A lényeg, hogy ritkán esznek, de olyankor nagy mennyiséget, és utána sok vizet is szoktak inni (növeli a gyomor kapacitását, de nem visz be vele plusz energiát). Emellett még edzenek is sokat, hogy ledolgozzák a kalóriákat, gyors maradjon az anyagcseréjük. Egy héten max. 1-szer csinálnak egy ilyen "eating challenge"-et, a többi napon nem esznek többet, mint egy átlag ember.

Az ilyen mukbang-os nézettségért evő vékony csajok között mondjuk kevés van, aki így csinálja szerintem, a nagy részük simán hánytatja magát.

2022. jún. 29. 17:09
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Gyors az anyagcseréjük.
2022. jún. 29. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
81%

Aki azt mondja, hogy gyors az anyagcseréjük, azok mit éreznek? :D

Ne mondja már azt nekem valaki, hogy alaphangon napi 7-8 ezer kalóriát megehet valaki bűntudat nélkül, hogy ne hízzon.. Ilyen gyors anyagcsere nem létezik.

Összességében nem csak a gyors anyagcsere játszik ilyenkor szerepet, hanem a sok mozgás, illetve az, hogy előtte nem esznek szinte napokig semmit sem, hogy felkészüljenek ezekre a dolgokra.

4-es voltam, a lepontozást nem teljesen értem, de ne beszéljünk már hülyeségeket..

2022. jún. 29. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Hamzy - és sokan mások is - két mukbang között éheztetik magukat (3-4 naponta van tartalom fenn), vagy minimálisra szorítják a kalóriabevitelt, és mozognak.

Sokan utána pedig hánytatják vagy hajtatják magukat, csak azt már nem a kamerának.

2022. júl. 11. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!