Diétás Hitler Szalonna receptet írna valaki?
A Hitler-szalonna egész sürüre fözött, vágható gyümölcsíz, vegyes gyümölcsökböl.
Diétás változata nincs, nem is lehet.
Valóban guglizhattam volna. De meggyőződésem volt, hogy ezt csak az autocorrect alkotta. Hát ma is tanultam valamit.
Mindenesetre mivel pont az olcsó, könnyen előállítható minél nagyobb kalóriaarány volt a célja, nyilvánvalóan nem lesz diétás soha.
1es
"Diétás változata nincs, nem is lehet."
De, van. Miért ne lehetne? Sűrűre főzéshez nem kell cukor. Pl a régi paraszti szilvalekvárok, amiket vágható keménységűre főztek, hozzáadott cukormentes sütésálló lekvárok voltak. Tulajdonképpen a birsalmasajt is az. Magas pektintartalmú gyümölcsből sok türelemmel lehet főzni. Cukor nélkül is.
"Jah, a gyümölcs meg nyilván cukormentesen nő a fán."
Senki nem beszélt arról, hogy cukormentes lenne. A kérdező diétásról beszélt, én hozzáadott cukortól mentesről. Nyilván fogyókúrában nem lehet mértéktelenül enni pl szilvalekvárt, de okosan beépítve a diétába belefér(het).
"Tulajdonképpen a birsalmasajt is az. Magas pektintartalmú gyümölcsből sok türelemmel lehet főzni. Cukor nélkül is."
na megnezem ki az aki megeszi a cukormentes birsalmasajtot es repetazik is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!