Diétás Hitler Szalonna receptet írna valaki?
Ditás alatt azt értem, hogy mivel cukorpótlóval lehetne csinálni, nem pl. a xilitet nem szeretem. Köszi
4-es te nagyon buta és műveletlen vagy
14
Oké
8:
"Senki nem beszélt arról, hogy cukormentes lenne. A kérdező diétásról beszélt, én hozzáadott cukortól mentesről. Nyilván fogyókúrában nem lehet mértéktelenül enni pl szilvalekvárt, de okosan beépítve a diétába belefér(het)."
Attól, hogy valami beleférhet egy diétába, még nem lesz diétás. Az is beleférhet egy diétaba, hogy kockacukrot is bekapsz 1-2-t naponta, ha kalóriadeficitben vagy, de attól még nem lesz diétás a kockacukor. Az meg hogy a cukor hozzáadott vagy nem, nem érdekli a szervezetedet. Nyilván a szilvalekvár egészségesebb, mint a hitlerszalonna, mert utóbbi csak zselé cukorral és aromával, semmi rost, nincsenek benne vitaminok, stb., stb. De mindkettő nagy energiatartalmú.
Minden étel "diétás" ha azt tudqtosan beletervezed az étrendedbe.
Nincs olyan, amit ne lehetne enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!