Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol lehet úgy nevezett "Hitler...

Hol lehet úgy nevezett "Hitler szalonnát" kapni?

Figyelt kérdés
Múltkor közmunkára azt kaptuk vacsorára és nagyon ízlett csak azt nem tudom hogy hol lehet kapni.
2014. júl. 16. 23:25
 1/10 anonim ***** válasza:
36%

lol az ilyen kemeny zselatinos lekvar. Sztem barmilyen boltban vehetsz ilyet de ne ugy kerd vagy keresd h hitler szalonna, mert az kicsit gaz..xD a wikipedia szerint ma "sutesallo lekvarnak" nevezik sztem igy probald keresni ;)

En is ettem mar ilyet es tenyleg jo, csak ez az elnevezes ...omfg :D

2014. júl. 16. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

+1 a sütésálló lekvárnak.

Ha van hozzád közel Coop, én ott próbálnám először keresni.

2014. júl. 17. 01:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcsíznek is hívják. Vagy az csak hasonló?
2014. júl. 17. 01:18
 4/10 anonim válasza:
100%
Ha pesti vagy, tuti lelőhely a Lehel téri piac, földszint, a lift mellett van egy "magvakat ", kandírozott és aszalt gyümölcsöket áruló srác, Tőle szoktam venni, az eredeti nevén kérem, nem is tudtam hogy sütésálló lekvárnak hívják.
2014. júl. 17. 05:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A "Hitler szalonna" gyümölcsíz, nem sütésálló lekvár. Sűrűre főzött, csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaz,tartósítószer nélkül, szeletelhető az állaga.

A lekvár viszont kenhető állagú. A sütésálló annyiban különbözik a többi lekvártól, hogy azt cukorral főzik, nem zselatint, vagy pektint tartalmazó befőző cukorral.

Évek óüta nem láttam a boltokban a Hitler szalonnát.

2014. júl. 17. 07:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
2014. júl. 17. 11:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2014. júl. 17. 16:54
 8/10 anonim válasza:
100%

Szerintem a mostani sütésálló lekvárok közel sem hasonlítanak az un.: Hitler szalonnához! Azok sokkal jobbak, intenzíven ízesebbek voltak, mint a mostaniak!

Olyant nem hiszem hogy lehet már kapni bárhol is, amit most sütésálló lekvárnak neveznek, az csak egy gyenge utánzata!!

2016. máj. 24. 13:46
 9/10 anonim válasza:
3%
Közvetlenül a Sztálin-orgona mellett.
2017. dec. 6. 11:51
 10/10 Martanna válasza:
Az a vegyes gyümölcslekvár,amit hitlerszalonnának nevezünk,kimérve-kérés szerinti mennyiségben -a Lehel piac,magokat áruló boltjaiban volt kapható kb 5 éve-remélem most is.Nagy,téglalap alakú tömbökből vágnak kérés szerint mennyiséget. A sütésálló lekvárok nem azonosak ezzel.
2023. aug. 10. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!