Hol lehet úgy nevezett "Hitler szalonnát" kapni?
lol az ilyen kemeny zselatinos lekvar. Sztem barmilyen boltban vehetsz ilyet de ne ugy kerd vagy keresd h hitler szalonna, mert az kicsit gaz..xD a wikipedia szerint ma "sutesallo lekvarnak" nevezik sztem igy probald keresni ;)
En is ettem mar ilyet es tenyleg jo, csak ez az elnevezes ...omfg :D
+1 a sütésálló lekvárnak.
Ha van hozzád közel Coop, én ott próbálnám először keresni.
A "Hitler szalonna" gyümölcsíz, nem sütésálló lekvár. Sűrűre főzött, csak gyümölcsöt és cukrot tartalmaz,tartósítószer nélkül, szeletelhető az állaga.
A lekvár viszont kenhető állagú. A sütésálló annyiban különbözik a többi lekvártól, hogy azt cukorral főzik, nem zselatint, vagy pektint tartalmazó befőző cukorral.
Évek óüta nem láttam a boltokban a Hitler szalonnát.
Szerintem a mostani sütésálló lekvárok közel sem hasonlítanak az un.: Hitler szalonnához! Azok sokkal jobbak, intenzíven ízesebbek voltak, mint a mostaniak!
Olyant nem hiszem hogy lehet már kapni bárhol is, amit most sütésálló lekvárnak neveznek, az csak egy gyenge utánzata!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!