Véleményetekre vagyok kíváncsi. A Gáspár-család tönkretette mindkét lánya életét, mert kitették az életüket az országnak. Ti bevállalnátok ezt? Virág olyan, mint akinek nincs minden rendben a fejében.
Nem ismerem őket, soha nem is néztem egyik műsorban sem őket.
Viszont azt így is tudom, hogy a gyerekemet nem pakolnám sem tévére, sem közösségi médiára anélkül, hogy ő ne akarná és ne lenne már olyan idős, hogy felfogja, ez mit is jelent.
Természetesen a gyerekeim normális életét választanám.
De alapban elképzelhetetlen számomra - gyerekektől teljesen függetlenül - hogy beengedjek kamerákat az otthonomba és nyilvánosság előtt éljem az életem, miközben még szerepeket is leosztanak nekem kreált dolgokkal.
#4:
Mert egy hülye médiaökör vagy.
Elképzelhető, hogy a kisebbik lány anélkül is ilyen (bocsánat) bamba lenne. Volt itt egy Sheldon Cooper típúsú gyerekkel kapcsolatos kérdés pár hete.
Ezért tettem fel a kérdést, hogy ha havi több millióért kapnátok egy ilyen ajánlatot, és már az ő hibájukból tanulva elvállalnátok és mindent másképp csinálnátok, vagy soha semmi pénzért??
4-es vagyok.
Úgy látom, nem jött át az irónia. :) Mégis ki az a hülyey aki képes leírni, hogy szívesen tönkreteszi a gyerekét a hírnévért? Az, hogy közben mégis csinálja, más kérdés, de így bevallani magának se fogja senki, nem hogy másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!