Miért nem értik meg a szüleim, hogy mentálisan nem
vagyok rendben?
Figyelt kérdés
19/L vagyok, szorongásom van és pánikrohamaim, de a szüleim mindig leüvöltik a fejem emiatt, azt mondják hogy csak unatkozok, meg semmirekellő vagyok, meg egyéb módokon szidnak, ahogy csak lehet.
Nyugi én is átélem! Költözz el amint tudsz! Toxikus szülők!
2021. júl. 6. 22:48
2/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük. Persze tudom könnyű mondani. Van külön szobad? Probalj elzarkozni minnel jobban. Aki nem veszi figyelembe a mentális problemad annak az IQ-ja se sok. Szóvak te mar okosabb vagy, h tudod mi bajod van. Ha tudsz jarj terapiara is. Hosszú, de idővel jobban leszel.
2021. júl. 6. 22:52
3/15 anonim válasza:
Valószínűleg a mentális problémáid mögött is a szüleid állhatnak. El kell ezt fogadnod, tudatosan figyelni rá, hogy ezek az erősen toxikus magatartásformák ne legyenek akkora hatással rád, és - ahogy azt előttem is írták - próbálj tőlük eltávolodni.
2021. júl. 6. 22:55
4/15 anonim válasza:
19 vagy dokihoz szüleid nélkül si elmehetsz.
2021. júl. 6. 23:28
5/15 anonim válasza:
Kőltözz el ahogy lesz lehetőséged nálam is hasonló volt a helyzet és sokkal jobb mint volt 20/F
2021. júl. 7. 00:46
6/15 anonim válasza:
Azért,mert egyszerűbb ezt elfogadniuk,minthogy szembenézzenek azzal hogy a lányuk beteg.
Vagy csak annyira ostobák hogy elhiszik hogy amit ők gondolnak csak az lehet,másnak nem lehet igaza.
2021. júl. 7. 05:45
7/15 anonim válasza:
van rolaorvosi papirod is? vagy csak te magad gondolod annak.
2021. júl. 7. 05:47
8/15 anonim válasza:
Menj dokihoz.
2021. júl. 7. 06:04
9/15 anonymousreview60 válasza:
1. 19 évesen egyedül is elmehetsz a pszichiátriára.
2. (Ha a betegséged/állapotod valós), akkor a szüleid jó nagy f@szok, és a leírt viselkedésük nem kis mértékben oka az állapotodnak.
3. Az elsődleges prioritásod a kezelés megszervezése legyen. Utána a tanulás/munka és mielőbbi elköltözés.
Azért mert ők a szüleid, nem biztos, hogy tudják, képesek tudni elfogadni, hogy mi a jó neked. Nem is biztosan akarnak jót neked emiatt.
2021. júl. 7. 06:45
10/15 anonim válasza:
Mert ahelyett, hogy tennél ellene csak picsogsz
Feltételezem ahelyett, ahogy lkalmazkodnál elvárod, hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon.
Gáz mikor valaki a kreált betegsége mögé bújik és sajnáltatja magát..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!