Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Történt valami ST22Lacikával,...

Történt valami ST22Lacikával, vagy miért változott meg?

Figyelt kérdés

Sose voltam rajongója, mert mindig is elég egyszerű és beképzelt embernek tartottam, de régen azért néha végig tudtam nézni a videóit, ha érdekes helyen járt.

Újabban viszont elképesztően beképzelt lett. Egyfolytában magát dicséri és nyugatot szidja, a vele egyet nem értő kommentelőket nagyon beképzelt stílusban kiosztja: szinte mindenkinek azt írta, hogy próbálja értelmezni, amit mondott, vagy tanuljon történelmet:D

Valljuk be, azért nem kis arrogancia kell ahhoz, hogy egy vezetésen kívül semmihez sem értő kamionoson ilyeneket írjon.

Nem tudom, ez a népszerűsége miatt van-e, mert talán tényleg elhitte, hogy ő valaki, hiszen a maga szintjén, a nem túl értelmes emberek között borzasztóan népszerű. Ezt nem sértésnek szánom, de elnézve a kommenteket a videói alatt..hát nem épp az értelmiség rajong érte.

2021. okt. 26. 05:32
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Erről ez jutott eszembe:

https://www.youtube.com/watch?v=DvU2iX9njLE

:)

2022. nov. 5. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!