St22lacika miért mondja mindig hogy Anglia elesett? Igaza van?
Figyelt kérdés
Hogy ott Balkáni a közbiztonság. Már a fizetős őrzött parkolók sem biztonságosak. Nem őrzött parkolóban pedig megállni öngyilkosság. Én is voltam Londonban, na az katasztrófa volt, de ott nem élnek angolok, vidéken viszont igen, mégis ennyire rossz lett ott a helyzet?2021. aug. 9. 18:12
1/11 anonim válasza:
LOL. Egy videki. En vagyok az egyetlen barnaszemu.
2/11 anonim válasza:
st22lacika a 6 általánost végzett migránsrettegő nézöközönségét próbálja kiszolgálni contenttel. Azt mondja amit hallani akarnak meg ami megtekintést generál. Jártam már sok helyen, de a magyar közbiztonság Európában torony magasan a legrosszabb. Aki itt nőtt fel annak nem tudnak olyat mutatni nyugaton aminél ne látott volna már sokkal rosszabbat.
3/11 D. Brasco válasza:
Nem rudom releváns-e bármiben egy olyan csatorna,ahol csak migrácsokkal való riogatás tartalom található.
4/11 anonim válasza:
Jajj de szeretem ezt a magyarországot leugató embereket, mint a 2es.
Ahogy fletó megmondta, ellehet menni. Tényleg jobb ország lenne az ilyenek nélkül, mint ti.
5/11 anonim válasza:
#2 akkor javaslom Ukrajnát, itt van a szomszédban.
6/11 anonim válasza:
5
Voltam már Ukrajnában többször is és semmivel nem gázabb mint pl Borsod.
7/11 anonim válasza:
Ne cigánytelephez hasonlítsd. Azokkal senki nem tud mit kezdeni, sem a bal, sem a jobb oldal.
Magyarország városai, akár pl egy Nyíregyháza is százszor biztonságosabb bármely ukrán városnál.
8/11 anonim válasza:
7. Hagyd, ez ilyen megrögzött "minden szar itt, németországban imádok élni allah akbarék között" féle okostojás
9/11 anonim válasza:
Anglia nem egyenlő Londonnal. Nem tudom ki ez a lacika, de biztos, hogy idióta és szenzációhajhász. Én is Angliában vagyok már jó pár éve és még élek. Ez biztos fura lenne neki.
10/11 anonim válasza:
Éltem 3 évet Brüsszelben és komolyan mondom semmilyen félelmem sem volt még éjjel se.
Itt Pesten főleg az őrsön már az ember lassan járni sem mer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!