A kamionos st22lacika miért ennyire népszerű?
Azt elismerem, hogy jó minőségű videókat gyárt, 1 fokkal kulturáltabb, mint az átlag kamionos, de számomra érthetetlen és túlzó az az imádat, ami körülveszi.
A”Több, mint kamionos” szlogen is meglehetősen nagyképű, sokszor elég tudálékosnak is tűnik.
olyanok írnak a rajongók, hogy ők motiváltat őket abban, hogy lefogyjanak :D nem tudom, de nekem mókás, hogy valakinek egy másik ember – főleg Lacika – videói kellenek ahhoz, hogy normálisan nézzen ki..olyan nagy dolog, hogy elmegy néha futni, sétálni? mondjuk nekem a legtöbb videóban kövérnek tűnik.
Elkezdtem nézni a videót a legújabbtól visszafelé..Az új videóban egyfolytában panaszkodni, mert szemetet kellett vinnie, aki meg megkérdezi, hogy miért ilyen ideges, annak beszól.
Fikázza azokat a kamionosokat, akik benzinkútnál áll le. de miért? nem értek hozzá, de nem azért jó ott megállni, mert van wc, zuhany? akkor miért tartják h_lyének őket Lacika?
Az egyik angliai videóban vmi parkolóban bzizik egy kellemeset, mert állítólag melegek is járnak, többször a nyelvtudás fontosságáról beszél, nekem úgy tűnik, még középfokon sem beszél angolul/németül, csak a szükséges kifejezéseket tanulta meg.
nem rosszindulatból írtam ki a kérdést, de valaki tényleg leírhatná, mitől ekkora szám ez az ember.
A hozzá hasonló emberkék körében népszerű. A saját szintjén népszerű.
Szerencsétlen saját magát akarja igazolni, állandóan megfelelési kényszere van.
A nagyképűsége a régi, bajkeverő múltjából sajnos megmaradt.
A mindenkit lenéző megnyilvánulásai ebből adódnak.
Nem akora fegyvertényt egy full extrás, klimatizált járgányt vezetni.
Próbált volna ezelőtt 40 évvel kamionozni egy rábával, azzal lemenni teheránba, sőt még a kisebb javításokat is saját maga elvégezni egy fapados teherautóval!
Teherán csak oda 3900 km!
3/3
igen, pont erre gondoltam.
persze én nem tudnék kamiont vezetni, de hát azért nem éppen a szakmák csúcsa, mégis sokszor úgy magyaráz, mintha fizikus lenne.
Ki tudja, valójában ő mennyire jó. Lehet, hogy az, nem tagadom, de az a pár videó, amit feltölt, kvázi semmit nem jelent. Lehet, 2 naponta kap bírságot a BAG-tól sebességtúllépésért vagy az 561 megszegéséért. Azt nyilván nem fogja reklámozni.
Amúgy a németje sima konyhanyelv, ha nyelvtanilag megnézed, teljesen hibás a szórend, a ragozás, sokszor tegez másokat "Sie" helyett. Na mind1. Nekem is megvan róla a véleményem.
A magyar "infulencerek" között ő azért eléggé magas szinten van. A tartalom, video, hangminőség. Tud szép kerek mondatokban, HELYESEN beszélni, és nem kamuzik összevissza.
Szerintem tök jól bemutatja milyen a kamionos élet, előnyök hátrányok, konkrétumok.
9/9
Ezt kifejtené bővebben? Máshol írta egy kamionos, hogy Lacika a kamionozás szép oldalát mutatja be, ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!