St22Lacika miért panaszkodik és kritizál annyit mostanában?
Régen még végig is néztem egy-egy videóját, de egyszerűen már nem tudom elviselni. A legújabb videóban gúnyolódva fikázza a nyugatot, de mostanában állandóan Angliát szidja, nagyképűsködik, nem tudom, mi lett ezzel az emberrel.
régebben is zavart a tudálékos stílusa, de mintha kezdene belebolondulni a népszerűségbe (vagy a munkájába?).
a legújabb videója alatt borzasztó arrogáns stílusban írja minden egyet nem értőnek, hogy nem tudta értelmezni a mondandóját meg hogy „tanuljon történelmet” :D
pedig azért nagy eséllyel nála értelmesebb emberek is vannak a kommentszekcióban. legalábbis – már elnézést – nekem Lacika sosem tűnt értelmes embernek.
most már azon is elgondolkodtam, hogy lehet, hogy csak szerepet játszott a videóiban, és mostanában kezd előjönni az igazi énje.
amióta vállalkozó kezdett változni
nagyobb a stressz, ez a stílusváltás szerintem velejárója
1/2
lehet, h ez is közrejátszik, de mintha tényleg elszállt volna vele a ló. nem egy észlény szegény, de olyan magabiztossággal okoskodik, és gúnyolódik, hogy elképesztő.
bár gondolom, ezt a nyugatfikázást az 1 bites rajongói miatt is csinálja.
2/3
ha nem válaszolsz a kérdésre, ne írj. a hozzád hasonló prolik nélkül is el tudom dönteni, nézem-e, de köszi.
5:
szerintem először gyakorold az értő olvasást. nem azt kifogásoltam, amit írtál.
A friss videóban elég jogosan akadt ki, lehúzták 130 euróval. Nem csak maga miatt tette, hanem mivel ő a legismertebb kamionos, és sok követője van, kötelességének érzi, hogy felhívja a figyelmet az ilyen lehúzásokra.
Angliát pedig számtalan videóban kielemezte már, hogy miért utálja. Mondjuk Angliától nekem is hányingerem van, és nem kamionos vagyok. Románia maga a tisztaság és rend ahhoz képest.
Én csak a kazahsztános és hasonlo videóit néztem tekintve hogy imádok utazni csak az egészségi állapotom miatt nem tudok messze autózni (azért gruziaig már elmentem :):) ) amit megallapitottam nem egy zseni a gyerek.
Talán egy pont Anglia szidos videoja lement a háttérben mert foztem és nem kapcsoltam ki, alapvetően igaza volt benne a saját szemszögéből.
Szoval szerintem nincs vele baj összességében.
8/9
szerintem sem egy lángész. az azért vér ciki, hogy ennyi év után sem tudott normálisan megtanulni angolul, meg hát túl sokat nem ért a világból, az tuti.
engem végül is nem zavarna, hogy nem egy entellektüel, csak ne legyen már egy proli kamionosnak ekkora arca.
azt meg sztem nem veszi észre, hogy rajongói 95%-a egyszerű, mint a szög. meg lehet nézni, micsoda primitív dolgokat írnak a mostani videója alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!