ST22Lacikával mi baja szokott lenni a többi kamionosnak?
Ha nincs konkrét dolog, akkor irigyek inkább. Nem vagyok kamionos, de szerintem szimpatikus gyerek, a hibáit is tök őszintén vállalja. Illetve mikor tanácsot ad, mindig kiemeli, hogy ez az ő véleménye, neki így ment/működött.
Most az, hogy ezzel valaki nem ért egyet, azt jelenti, hogy neki más a véleménye az adott dologról mert neki máshogy ment/működött.
Laci többször elmondja, hogy nincs bevált recept, minden helyzet más, ahhoz viszonyítva kell mindig cselekedni.
Ez olyan dolog, hogy aki mormog rajta, adott a lehetőség, csinálja jobban, mutassa meg ő hogy csinálja... Idáig szerintem egy se jut el.
Én laikus vagyok a kamionos témakörben, viszont ettől független lesem a videoit, mert simán kellemes karakter.
ugyan nem vagyok kamionos, de ha mondjuk végigolvastál volna pár kérdést ezen az oldalon, rögtön választ kaptál volna:
- a 561/2006 rendeletről készített videójában elég sok pontatlanság van, amikor ezt felvetették neki, megsértődött és elkezdte sajnáltatni magát, hogy rá mindenki irigy
- rohadt fárasztó, hogy állandóan fikázza azokat, akik benzinkútnál alszanak, sztem attól, h ő nem szereti, még nem kéne folyton megjegyzést tenni másokra
- beszélt a nyelvtudás fontosságáról, hát..pedig a németje nyelvtanilag horror, az angolja maximum. gyenge középfok
-egyszer arról dumál, hogy nem érdekli a km, meg nem fog Angliába járni, pár hónapra rá meg folyton Angliát járja, és örömködik,h megvan a khm, szóval WTF?
- nekem laikusként úgy tűnik, h legtöbbször a kamionozás pozitív oldalát mutatja csak be
bár lacika jó minőségű videókat készít, borzasztóan túlértékelt, egy felfújt lufi. teljesen átlagos képességű ember nem épp agysebész rajongókkal (sorry).
annyi a különbség, h lacika azért viselkedik a kamera előtt, és több energiát fektet a videóiba, de sztem nagyon erős bizonyítási kényszer és frusztráció dolgozik benne.
7/7
6os vagyok.
hát igen. egyszer mintha olyasmit mondott volna, hogy mindig kivesz pár napot egy hotelben, hogy nyugodtan szerkeszthesse a videóit, a felesége meg otthon várja.
ő dolguk, de kétségtelen, hogy elég fura ez így.
am asszem, csak 42 éves, de így is érdekes, mert elvileg már csak pár évet akar kamionozni külföldön gyerekvállalás előtt.
meg legalabb 3 evig muszaj lesz nyomni, most vette at a vontatot 3 eves szerzodessel, es ebbol nincs kitancolas... es ketlem hogy a 10 ezer euros kotbert lenyelne, az a "belfoldes billencsezes" meg nem hiszem hogy kitermelne a havi 800.000 ftos vontato berleti dijat + a tobbi koltseget. Szoval akkor lesz 45 eves, ugy tudom ebben a korban (nem tudom hany eves a felesege) eleg rizikos szulni, meg fura hogy egy huszoneves gyereknek hatvanas apja van meg anyja. Mindegy, ok tudjak, de szerintem a kor bezarult, es ugyan ott van mint amikor elkezdte, a karos szenvedelyek rabja volt, akkor pokergepezes, most az influencer szerep.
Amugy vicces amikor mondja hogy hanyszor voltak egyutt kirandulni a felesegevel... VIDEOCHATEN. What?! :D Marha nagy elvezet lehetett a felesegenek 4 fal kozott a monitort bamulni mig o tok jol erezte magat. :D De he, legalabb probalkoznak, sok kamionos csak a penzt lapatolja haza azt kesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!