Történt valami ST22Lacikával, vagy miért változott meg?
Sose voltam rajongója, mert mindig is elég egyszerű és beképzelt embernek tartottam, de régen azért néha végig tudtam nézni a videóit, ha érdekes helyen járt.
Újabban viszont elképesztően beképzelt lett. Egyfolytában magát dicséri és nyugatot szidja, a vele egyet nem értő kommentelőket nagyon beképzelt stílusban kiosztja: szinte mindenkinek azt írta, hogy próbálja értelmezni, amit mondott, vagy tanuljon történelmet:D
Valljuk be, azért nem kis arrogancia kell ahhoz, hogy egy vezetésen kívül semmihez sem értő kamionoson ilyeneket írjon.
Nem tudom, ez a népszerűsége miatt van-e, mert talán tényleg elhitte, hogy ő valaki, hiszen a maga szintjén, a nem túl értelmes emberek között borzasztóan népszerű. Ezt nem sértésnek szánom, de elnézve a kommenteket a videói alatt..hát nem épp az értelmiség rajong érte.
Tényleg én is észrevettem,
Meg rohamosan öregszik, vagy nemtom mi van vele!
Sajnos igen. Régen szerettem a videóit nézni, oké hogy akkor is megvolt nála ez a beképzelt stílus de szerintem az még belefért az egészséges keretek közé. Én azt látom mióta vállalkozó lett, és vannak emberei, meg a házát csinálja, meg elvan a kertjével, meg beszél mindenről hogy semmi sem jó, csak az amit Ő annak gondol, meg szid mindenkit aki nem úgy gondolkodik ahogyan neki tetszik....
Valóban picit elszállt magtól, pedig sajnálom mert bírtam a stílusát felnéztem rá ahogyan beszélt a múltjáról hogy mekkora gödörből mászott ki mert ki akart mászni és tett is érte amit becsülök benne, tehát a tipikus hülye gyerek korszakát eltudta hagyni. De sajnos a dicsőség is fejbe vágta mert jól megy neki a YT meg a cége meg minden és emiatt azért kapott egy hatalmas ego löketett ami rosszabbik irányba sodorja. Sajnálom hogy ilyen lett, de ha vissza esik a nézettségi statisztikája (mert visszafog) akkor remélem észreveszi majd magát és visszavesz egy kicsit.
Mennyi autója van,
Jól fizeti a sofőröket?
Bocs a bekérdezésért kérdező!
2/2
ha ezt így folytatja, lehet, h nézőket veszít. egyre többen kritizálják (még más kamionosok is), a dislike-ok száma is nő, de ő tudja.
"meg beszél mindenről hogy semmi sem jó"
engem az idegesít rohadtul, h kijár Angliába meg nyugatra dolgozni, szépen csendben teszi a dolgát, aztán hazajön, és videókban fröcsögve szidja a nyugatot.
majd amikor ezt felvetik neki, próbál maszatalni, h "csak mert szerinte nem szent a nyugat, azért támadják" blabla. miközben senki nem állította, h ne lennének nyugaton problémák, csak van különbség a kulturált kritika, meg aközött, hogy fröcsögve szidjuk azokat az országokat titokban, ahol dolgozunk.
de olyan is volt, h azért hisztizett, mert le kellett takarítani a platóról a szemetet.
tényleg nem tudom, mi baja lett, kicsit mintha agyára ment volt a youtuberkedés és kamionozás.
Neked mid van eddig kérdező?
Az emberség, és tisztelet már nagyon kevés a mai világban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!