Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Fiona Bones miből él?

Fiona Bones miből él?

Figyelt kérdés
Oké Influenszer tehát van YouTube, Instagram, Tiktok oldala bahol sokan követik. Csak ebből él vagy van másik munkája is?

2021. ápr. 30. 09:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/198 anonim ***** válasza:
83%

58#

Mikor mentek nyaralni az anyja csinálta az orosz videókat, Fiona meg az angol nyelvű videókat a szálláshelyről, nyaralóhelyekről.

Szerintem ezt a reklám videókat meg fotózásokat jól megfizetik.

Azt, hogy mi csóró magyarok kapunk pár videót magyar nyelven szerintem az nem sok nézettséget hoz.

2022. febr. 6. 09:26
 62/198 anonim ***** válasza:
88%

60. Valaki tényleg megcsinálhatná...habár akinek esze van, látja miből él. Youtube, Instagram,OnlyFans meg ki tudja még miből...

Tulajdonképpen a vízallergiás sztorival kezdődött minden, amivel teleszórta a netet. 230 millió emberből egyet érint, annyira ritka betegség...hát persze hogy ő az egyik. Nemzetközi szinten kezdek cikkezni róla a médiák, rá lehet keresni...aztán jöhet a papírforma, a Youtube, Insta, OF, és kész is van.

Az már másik dolog hogy azóta is hemzsegnek a platformjain az ellentmondásos képek, videók...jacuzzis, medencés lubickolások stb...

2022. febr. 6. 12:33
 63/198 felkelhetetle ***** válasza:
45%

Olyan szép magyar szokás, másnak a pénztárcájában turkálni, még véletlenül sem az irigység beszél belőletek, nézzetek egy picit magatokba...

Kérdés: Árt valakinek az, hogy ezt csinálja? Szerintem nem, innentől kezdve, nem mindegy nektek, hogy az ő értékrendjébe mi fér bele és mi nem?

Én sem vagyok oda a csajért, de az hogy itt más pénztárcájában kutatok, az azért elég szépen kimeríti a szánalom kategóriát.

Csak nézzetek magatokba, gondolkozzatok el, azon hogy most mit csináltok...

2022. febr. 6. 23:14
 64/198 anonim ***** válasza:
77%

63# Valaki feltett egy kérdést. Jelen esetben-Fiona Bones miből él?-címmel. A kérdés fényében mégis miről folyjon a diszkurzus? A csaj ország világnak kipakolja az egész életét,(nem ő az egyetlen)az OF-en újabban már szex nélkül is tud pénzt keresni a testével. Modern kori prostitúció...

Tehát adott egy kérdés, ez lett belőle...és gyanítom még közel sincs vége, hacsak valaki komolyabb lépéseket nem tesz az ügy érdekében, ami nem valószínű, mivel az oldal (gondolom tudod) 2006 óta létezik, kb. másfél millió regisztrált felhasználóval, és mint láthatod azóta is aktív. Mégis mit vártál? Ez egy ilyen oldal, ez van. Azt a szentbeszédet amit írtál, majd szúrd be a-Fiona Bones youtuber mivel foglalkozik Kaliforniában?-című értekezéshez is, vagy bárhová itt az oldalon mert vannak ennél ocsmányabb dolgok is...az internet veszélyes üzem...

2022. febr. 7. 01:13
 65/198 felkelhetetle ***** válasza:
40%

64 Oké, szerintem a kérdésre mindenki választ kapott, de az hogy ilyen miatt egyesek ,,leleplező videót" terveznek az azért az a szánalom egy magas szintje. Mégis mit akarnak leleplezni ezek az emberek? Minden fent van az interneten, ilyenkor ők Sherlock Holmes-nak képzelik magukat, csak mert tudnak az interneten keresni? Ő tett fel minden információt az internetre, ezek az idióták meg azt hiszik feltalálták a spanyol viaszt.

Érdekes, az olyan videósokat kb mindenki lesz*rja, akik ténylegesen káros tartalmakat mutatnak be pl Dancsót, aki arra buzdítja a fiatalokat, hogy mindenkit aki nincs a saját ,,szintünkön" alázzunk meg.

Ha megnézed a válaszokat, egyértelműen látszik, hogy az irigység a fő motiváló erő... Nem véletlenül van ez a mondás, hogyha valaki külföldre költözik, kerülje a magyarokat mert magyar magyarnak a farkasa... Szánalom.

2022. febr. 7. 11:15
 66/198 anonim ***** válasza:
75%

64# Szép értekezés, gratulálok! Sokra nem mentél vele. Az oldal megy tovább,

a kérdésre ezután is lesznek hozzászólások, ha tetszik , ha nem.

Fiona Bones egy felnőtt nő, aki szexuális kontaktus nélkül, pénzért árulja a testét. Gyakorlatilag árucikként megvásárolható. Vajon ő ezzel mire buzdítja a fiatalságot? Mi lehetett a fő motiváló erő? Nem nehéz kitalálni. Plusz még a Youtube és az Insta. De mint tudjuk nincs ezzel egyedül, millióan próbálnak meg így érvényesülni... Az hogy mi a bejelentett munkahelye,(gondolom nem ez) esetleg vállalkozása, arról nincs tudomásom...

Viszont nem feltétlenül piros pont az online lábnyomán egy kis huncutkodás az OnlyFans-en...

2022. febr. 7. 12:42
 67/198 anonim ***** válasza:
66%

65-ös. Itt a fiatalság mintaképe! [link]

Gondolkodj már el amiket ide írogatsz!

2022. febr. 11. 19:30
 68/198 anonim ***** válasza:
81%
2022. febr. 12. 01:24
 69/198 anonim ***** válasza:
20%

#68.

Az első képen, ahol több is látszik, az szerintem pont nem Ő.

2022. febr. 12. 08:35
 70/198 anonim ***** válasza:
70%

Ne legyél bánatos, mert pont ő az.

2022. febr. 12. 08:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!