Fiona Bones miből él?
A cicik sem igaziak...
Szerintem okos csaj.
Nincs róla, meg szerintem nem is lesz róla semmi extrém (not noodies) kép, videó.
Első YT videón teliment mindenki szeme cicivel. Szimpatikus csaj, sokak kedvence lett. Mondjuk ki is használja a testi adottságait hozzá, de csak soft-ba. Ez azért sokaknak be is jön.
Akinek meg tovább birizgálja a fantáziáját annak ott van #1 hozzászólása.
Ha valóban 1000 dollárt kér szúlinapi kísérőnek már nem is kell bevállalós képet, videót csinálnia (pár dollárért).
56. Az...okos...ahhoz ért amit leírtál. Tulajdonképpen mondhatjuk, hogy a testével építette fel az internetes karrierjét,ha fogalmazhatok így. Megaztán hány kommentben kérdezték OnlyFans?! Ő aztán soha...aztán láss csodát. Végül is nincs ezzel gond, pénzt keres vele, meg mindenkinek "tele megy a szeme csöccsel" már elnézést, általában obszcén módon írogatnak neki, ennél még durvábbakat is, de nem igen zavarja...
A soft dologról meg annyit, hogy ami késik, nem múlik, meg hát nagy úr a pénz.
Az viszont érdekes, hogy mióta videózik, a Stock fotózásról semmilyen információt, szemmel látható bizonyítékot nem láttunk, legalább is én nem, pedig rengetegen kérdeznek, érdeklődnek...valami nem frankó
58. De van nyoma! Csak nem ő csinálja, hanem az édesanyja!
De vannak itt még furcsa dolgok, a neveket illetően is. Ha jól megnézzük, több mint valószínű hogy az édesapa magyar...a Harley név esetleg már az USA-ban kötött házasságra utal, ezt nem tudom...
Anya: [link] (Vika Harley avagy Szabó Viktória)
Fiona Bones: [link] (Valentina Harley avagy Szabó Valentina)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!