Fiona Bones miből él?
Szerintem abszolút nem elítélendő a dolog, sőt még a prostitúció sem…
Csak az a gáz, hogyha Ő maga azt mondja hogy elítéli az ilyesmit, “én nem vagyok olyan”, stb. közben meg csinálja.
80# Én úgy látom, hogy nem nagyon pörög az az OF...kezdik unni a népek a fehérnemű bemutatós parasztvakítást! Most meg a melleit is szétcseszte...nem valami szép látvány, és sajnos a hegek egy örök életre látszani fognak...íme
De valszeg azért hanyagolja ennyire a Youtube-ot, mert az OF-ből több hasznot húz…és mondom, hogy privát üzenetekben küldhet egyéb finomságokat is, busás összegért. Nagyon marketingeli ezt egyébként, instán is meg TikTokon, Twitteren, tehát ezekeből gondolom, hogy sokkal jobban megéri neki ez, mint a Youtube.
#86 Az a legnagyobb gáz, hogy hetek óta szarik a követőire. Gondolom sokkan azt sem tudják mi van vele és hova tűnt.
Most csináltatott nagyobb melleket.
#87 #88
Az OF-es instájára meg tiktokjára napi szinten posztol kb, nincs eltűnve, csak a magyar oldalairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!