Fiona Bones miből él?
Figyelt kérdés
Oké Influenszer tehát van YouTube, Instagram, Tiktok oldala bahol sokan követik. Csak ebből él vagy van másik munkája is?2021. ápr. 30. 09:32
41/204 anonim válasza:
Azért lubickolgat a tengerparton nyakig meg medencés partikon áztatja a buláját, mert allergiás... aha értem. Ja, mégse.
42/204 anonim válasza:
Egyszer rá is kérdeztem kommenteknél, hogy ha vízallergiás miért úszkál medencékben. Meglepetésemre válaszolt, de semmi érdemlegesed nem mondot. Valami olyasmi volt, hogy megteheti, mert az nem irritál annyira, meg olyat is mondott, hogy "nyaralni kell". Pár nap múlva törölve lett a kommentem🙂
(Btw, ez kb egy éve volt, nem sokkal a víz allergiás videója után)
43/204 anonim válasza:
40
Vicces egy gyerek vagy! :) "Igen de a víz mint közeg az kell hozzá."
LOL
Még jó hogy nem klórban fürdik. :)
Akkor most a vízre allergiás vagy a benne lévő klórra??
44/204 A kérdező kommentje:
Ezt senki nem tudja egyértelműen 😀
2021. dec. 30. 17:04
45/204 anonim válasza:
Ez sem rossz! Csak kár hogy picit rövid...
47/204 A kérdező kommentje:
Már Valentina név alatt is tevékenykedik? 😅
2022. jan. 6. 20:51
49/204 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!