Fiona Bones miből él?
Figyelt kérdés
Oké Influenszer tehát van YouTube, Instagram, Tiktok oldala bahol sokan követik. Csak ebből él vagy van másik munkája is?2021. ápr. 30. 09:32
31/204 anonim válasza:
28 azért a YT videókból is keresett, nem is kevés pénzt. 4-5 milliót simán. Ebből adózott, azért így is maradt bőven. Gondlom most azért nyomja a szekeret, ha már nem lesz fiatal legyen pénze.
32/204 anonim válasza:
31. A Youtube az még csak hagyján. De hogy OnlyFans...a testével keresi a pénzt. Majd ha már nem lesz fiatal,ebből lesz nyugdíja. Vagy a "legyen pénze" alatt nem a nyugdíjat értd? Hát ez igazán példamutató és inspiráló attitűd a mai fiatalok számára...már pénzkereseti szempontból, meg úgy egyáltalán. De hát ilyen világot élünk.
33/204 A kérdező kommentje:
Elvileg valami fotós is a csaj vagy mi fő állásban. Az meg hogy ilyen ribis hát erre van igény a fiúk körében
2021. dec. 29. 21:11
34/204 anonim válasza:
Hát régen azt mondta, hogy Stock fotók készítéséből él. Még akkor amikor először jött ez a kérdés. De szerintem látszik, hogy ez vagy hazugság volt, vagy csak féligazság
35/204 anonim válasza:
Na ebből már ki nem mossa magát az tuti. El kell küldeni egy rant videósnak a sztorit. Mekkorát durrana. XD
36/204 anonim válasza:
34. Én nem akarom bántani, de szerintem is hülyére vesz mindenkit. De mi csak kattingatunk a videóira ő meg jó pénzeket szakít...
A Stock fotózásnál szerintem sem stimmel valami. Sajnos igen valószínű hogy kamu. Sőt nekem a mai napig a vízallergiás sztori is sántít...
37/204 anonim válasza:
Vízre senki sem allergiás. Max ha van benne klór, arra lehet...
39/204 anonim válasza:
38 A cikkben is benne van. " Mi okozza ezt az állapotot?
A kutatók még dolgoznak azon, hogy a vízallergia pontos okát meghatározzák. Egyesek úgy vélik, hogy sokkal inkább a vízben előforduló vegyi adalékanyagok, úgymint a klór, okozzák ezt a reakciót, nem pedig magával a vízzel való érintkezés."
40/204 A kérdező kommentje:
Igen de a víz mint közeg az kell hozzá.
2021. dec. 30. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!