Fiona Bones miből él?
‘ I ain't trying to pay $30 for shipping, sorry 😳’
Gyakorold még az angolt 😌
Ez a lány az anyjával együtt döbbenet..., főleg a hazugságok, amiket előadnak. Milyen anya az ilyen, aki a lányát prostinak neveli tizenéves korától. Bár lehet az anyja is ebből élt jól a Váci utcában. Ráadásul már az első alkalommal hallható volt az orosz-ukrán akcentus és a sok hülyének meg előadta az ír-olasz vérét. A zöld kártya sikerült nekik hurrá...de milyen lehetőséget csinált a lányának...(?), semmit. Összevissza költöztek, ki tudja mi okból, és ahelyett, hogy tényleg éltek volna az Amerika által kínált lehetőségekkel gyakorlatilag együtt folytatták/folytatják tovább a "bizniszt". A másik meg a sértődések, hogy ő milyen perverz üzeneteket kap. Na vajon miért nem Katalin hercegnőnek vagy más youtubernek küldenek hasonlókat...
Sokkal szimpatikusabb lenne, ha elmondaná, félig magyar vagyok és prostiként dolgozom mint ezek az álszent halandzsák.
#104.
Azt miből lehet tudni, hogy prosti?
Mondjuk abból, hogy onlyfans és még ki tudja mi.
Régebben is mindenféle erotikus kép, vonaglás kamera előtt volt stb...
Nem bántom, az ő dolga, csak vállalhatná, hogy ez van, ebből él.
Másrészt California iszonyat drága, ők meg a válság alatt cserélgetik a kocsijaikat stb...Ezer százalék, hogy az ételfotózás nem hoz ennyit a konyhára. Ja és két külön háztartást tartanak fent, kisállatokkal, csak, hogy tovább menjenek felfele a költségek+utazgatások.
Végig követtem a youtube csatornáját, az angol leckék :d kivételével szinte minden videóját végig néztem a kezdetektől. Időnként szokott csinálni livot ahol chaten lehet kérdezni. És többen kérdezték mit csinál, mivel foglalkozik, és ott csak a fotózásról beszélt, meg kézműves dolgokat mutatott, szó se volt arról, hogy magát fotóztatja... ez a gusztustalan, hogy nem mondta el, most így hiteltelenné vált.
Ja meg össze vissza hablatyol, hogy ír, meg olasz meg a jó ég tudja milyen vér van benne. Egyszer egy videó alatt megkérdeztem, hogy anyukád orosz? mert kihallottam egy szót anyukájától, persze nem válaszolt. Most már tudom, hogy ukrán, de ezt sem értem miért tagadta le... utólag minden kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!