Az influencerek miért csinálnak 0 értéket adó, egyszerű, kevés munkával és alapanyagból álló termékekből vállalkozást?
Eszembejutott még kettő: mindenki divattervező, saját ruhamárkás cégvezető tulajdonos 🤦🏼♀️ De még ezt valahogy el is tudom “fogadni”.
A másik pedig a kínai cipős vállalkozások 10-19 ezer ft közötti összegekért. Kétszer tudod kb hordani mert utána szétmegy, és megveheten a cincinbe vagy az aluljáróban is. Annyi, hogy ezeket instán nyomatják. Nekem ez is csak az emberek hülyének nézése és “kizsákmányolása” . Ráadásul nem is értem hogyan működhetnek mikor 1:1ben designer darabok koppintásait árulják, és köztudottan azoknak a formája, színei, mintázatuk, kialakításuk le van védetve.
Hogy őszinte legyek? Szerintem az irigység beszél belőled, hogy neki sikerült, és jó pénzt szed be belőle...
Ennyi erővel pizzát sem érdemes rendelni, hisz megcsinálod otthon fele annyiból...
Igen féltékeny vagy, máskülönben meg sem született volna a kérdés. És igen az tényleg jó biznisz ha 8-szoros áron ad el valamit.
De amúgy ha ennyire semmi, meg nem kell bele semmi munka miegymás, akkor miért nem csinálod utánuk? A lehetőség adott, mi tart vissza? Nyomtass pár képet és áruld.
"Igen nagyon féltékeny vagyok egy semmi vállalkozásra. "
A kérdésedből egyébként tényleg ez jön le.
A kínálat találkozik a kereslettel. Ettől működik a gazdaság, ami a te jólétedet is szolgálja.
Egészséges lelkű embert nem kellene zavarnia ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!