Mi a véleményetek az új,influencereket lejárató (jogosan) insta profilról?
Valaki megmondaná hogy abban mi a lejáratás hogy emberek vicces szóbotlásait közzé teszik?
A kereskedelmi tv-kben is minden szilveszterkor van olyan műsorrész ahol a műsorvezetők, riporterek legviccesebb szóbotlásait összevágják, még sem beszél senki lejáratásról...
Konkrétan azokat osztja meg amiket az okosabb emberek amúgy is látnak. Kb minden amiről eddig szó volt az oldalon az nekem már nagyon régen szemet szúrt és ezért nem is követek influencereket mert az összes ebben az országban szánalmas színvonalon mozog. A bakis posztok amúgy aranyosak. 😁
Az ostobább embereknek nem is baj ha egy kicsit felnyitják a szemét ugyanis rengeteg olyan embert ismerek akik tele vannak komplexusokkal a “tökéletes” influencereket látva, miközben az a sok gyökér csak hazudozik reggeltől-estig és amíg én átlátok az ilyen “sokan kérdeztétek” jellegű kamukon addig a legtöbben ahogy látom nem bírnak ennyi sütnivalóval... 🙄
Az egész instagram olyan már mintha egy végtelenített reklámblokkot néznék, remélem tud változást hozni az oldal mert őszintén az alkalmazás letörlésén gondolkodtam, ugyanis én erre a reklám és parasztvakítás cunamira nem vagyok kíváncsi. 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!