Miért törölték a @sokan_kertetek instagram oldalt, ami az influenszervilág valóságát tárta elénk?
Jó lenne, ha a szerkesztők jelentkeznének akár itt is kommentben, hogy mi történt.
Semmi utálatos és negatív dolog nem volt kint az oldalon, csak a puszta tények és az igazság. Ugyan ez a tegnap indult kommentszekcióban. Nem olvastam semmi ócsárolást ott...
Amelyik videósnak van önkritikája és annyi intelligenciája, beismeri, hogy “na, ez tényleg vicces volt, legközelebb jobban figyelek, hogy valóban értékesebb tartalmam legyen.”
Molnarde volt az eredeti oldal adminja
Keressetek rá, el mondja részletesen, hogy mi történt és, hogy nem fogja folytatni.
7. influencerekről raktak ki videórészleteket, amikben f_szságokat beszéltek.
őszintén szólva eléggé hiányzik a kreativitás, ha ez a dolog ekkora katasztrófa, hogy megszűnt.
ha az emberek tudnának egymással kommunikálni, és működne magától is az ilyen "szájról-szájra terjedés", akkor nem kéne hozzá instagram se.
10-15 éve még tudott a többség megtalálni ilyen tartalmakat magától is, és ha más nem, akkor személyesen megmutatták neki.
most meg valakinek instagram oldalt kell létrehoznia, mert különben senkinek eszébe se jutna, hogy az influencerek mekkora idióták vagy hogy a facebook-on az apróhirdetésekben van egy csomó írástudatlan szerencsecsomag, amitől csak a fejét fogja az ember.
és ha egy ilyen oldalt személyiségi jogok megsértése miatt valaki bejelenti, akkor jönnek az annál is igénytelenebbek, akik csinálnak egy xy 2 nevű oldalt, mert milyen népszerű leszek egy befutott ötlettel, ami hirtelen eltűnt...
Basszus, teljesen véletlenül láttam meg ezt a kérdést, nem tudtam, hogy törölték!
Nagyon sajnálom és nevetséges, hogy jelentették. Teljesen kulturált formában mondták el a véleményüket, objektíven és rosszindulat nélkül. Az instagram sokat vesztett most ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!