Kiket tartotok a legkárosabb hazai influencereknek és miért?
Dancsót.
Mert a cinizmus értékké emelte.
Bish Barbie prostituci.t, dr.got reklámoz
Ritzl Márk
Farkas Timi és rBence együtt szintén nem voltak követendő példa
Berkiék szánalom
Zsebibaba 14 évesen k.rva
Gyerekek reklámozása: Dobó Ági, Tücsi
Szélhámos narcizmus: Berki és a kedves nője
Bish Barbie
Ritzl Márk
Dezső Bence
Markó Rebeka - 22 évesen felvarratta, szétfillerezte az egész arcát, feltöltette a száját, - mindezt le is forgatta, “jó példát” adva ezzel a 12 éves követőinek.
Tari Ádám - Tudom, tudom... Mindenki Norbit szavazza Géza miatt, de nekem ez az Ádám gyerek egyáltalán nem szimpatikus. Ritka nárcisztikus, egoista és álszent. Játssza a nagymenő, ‘egészséges életmód’ promózó edzőt, - közben pedig fatális evős, egészségtelen funk foodos kihívásokat csinál, hogy “lám, ő megteheti”. Mindenkihez kommentelt valamit, aki csinált videót Gézáról, és már ő maga is gúnyolja, - holott nem tehet arról, hogy anyagcserebeteg és ...valljuk be..., nem túl intelligens. De ezért nem kéne bántani.
Csivettka
Alexa Kiss - Nem mondom azt, hogy ő lenne a legkártékonyabb. Nem rossz szándékú, de hihetetlen ostoba lány.
Zsebibaba - Gondolom, nem kell magyaráznom, hogy miért.
Schobert Lara, Forstner Csenge...stb - Nem állnak távol az imént említett “infánsnőtől”, ha a tartalmaikat nézzük. Kiskorúként félmeztelenül mutogatják magukat, - a szüleik pedig ahelyett, hogy rendre utasítanák őket, még adják is alájuk a lovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!