Kiket tartotok a legkárosabb hazai influencereknek és miért?
M.a G.old
Ugyanúgy töröltet mindent innen, mint Voldi.
M.E.A. már vip regisztrációért ossza az észt.
Azért ez elég káros....és gáz 😁
Uh en kovetem M.e.a.-t mert sokszor jo dolgokat mond, de nekem eg a pofam hogy milliomoskent kepest elkerni x forintot a kovetoitol.
Utalom az ilyet.
Raadasul valszeg miatta tiltottak a sokankerteteket is....
Hát jah, elég ellentmondásos...
Állítása szerint ez "jelképes összeg", mert ő értékesnek tartja azt, amit csinál... Mondjuk nyilván nem ezen a pár dolláron fog meggazdagodni... Állítólag már több mint 800 feliratkozója van...
És a legdurvább ebben, hogy voltak olyan rajongói, akik bíztatták, hogy igen, kérjen pénzt, mert a tudást meg kell fizetni, ők fizetnének. Milyen tudást? 😂
(és M.e.a., ha most itt olvasol, mielőtt megint írsz üzenetet, hogy dolgozzak ingyen, mert úgy tűnik szerintem baj, hogy valaki pénzt kér a munkájáért... Leszögezném, NEM, Nem azzal van bajom, ha valaki pénzt kér a munkájáért, azzal van bajom, hogy nem reális multimilliomos létedre pénzt kérni a bullshit-tengerért amit előadsz, te beteg nő...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!