Melyik lánybandát tartod a legtehetségesebbnek és legszebbnek?
13, A kpop idolokot kb mindig egy stylist öltözteti föl arról nem tehetnek hogy van alakjuk.
Ha pl az utcán sétálnak vagy ilyesmi akkor azért látod hogy máshogy vannak felöltözve mint a klippekben meg fellépésen. 14-el egyetértek hogy néha látszik hogy kényelmetlenül érzik magukat ezekben a ruhákban de hát ők nem igazán tudnak mit tennni.
Legszebb: Twice
Legtehetségesebb: Mamamoo
Így a (G)I-dle-re szavaztam XD
#42 XDDDDD.
Amúgy 2 tag a Blackpink-ből 2021ben adott ki 2 és 3 szólót. Rosé kettőt Gone és On The Ground, Lisa hármat, Lalisa, Money és egy collab ami az SG amit Ozunával és Meghan Thee Stallion-nal csinált. (Mégegyszer meg kell néznem, hogy melyik bandákat írta ki a kérdező😅😅.)
Legtehetségesebb: Itzy, (G)I-dle, Mamamoo, Blackpink.
Legszebb: Mamamoo, Blackpink.
Én őket emelem ki. De inkább kiemelem a tagokat belőle:
Itzy: Ryujin nagyon látszik, hogy oda teszi magát. Főleg a Wannabe-nél.
(G)I-dle: Soyeon nekem ő tűnt a legtehetségesebbnek a My Bag daluk miatt. (Rap, és tánc)
Mamamoo: itt mindegyik tagot kiemelem. Nem is kell mondani, hogy mi miatt. Mindenben tehetségesek.
Blackpink: mindegyik tag. Részletesen: Lisa - tánc, rap.
Rosé - vokál, tánc.
Jennie - rap.
Jisoo - vokál (mondanám, hogy visual, de az a szépséghez tartozik XD)
Legszebb:
Mamamoo: Hwasa engem ő fogott meg. (Ő is a bias-om.)
Blackpink: hááát XD. Mindegyikük szép, de inkább megpróbálom sorrendben állítani.
1. Jisoo/Rosé (fej-fej mellett vannak nálam)
2. Jennie
3. Lisa
Összejött. Összességében, nem tudok szavazni. A Mamamoo, és a Blackpink miatt. Fej-fej mellett. Ezért. Szóval, ha nem baj nem szavazók😅😅.
Blackpink,Blackpink,Blackpink
Blink,Blink,Blink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!