Melyik lánybandát tartod a legtehetségesebbnek és legszebbnek?
20-as valószínűleg! Idézem saját magamat “ gfriend twice red velvet stb” gidlet nem is soroltam fel 😅😂 de ezt alapból ki sem állítom hogy ők mit csinálnak mert nem nézem őket de amit látok
Red velvet gfriend bp twice apink stb
Legtehetségesebb: Mamamoo, (G)I-dle
Legszebb: Twice, Red Velvet
#26 teljesen igazad van. Táncban szerintem az egyik legerősebb lány banda a Twice. Viszont hangban vannak náluk sokkal kiemelkedőbbek. Én Once vagyok a kezdetektől és az is maradok, viszont azt el kell ismernem, hogy hangban vannak jobbak náluk. Pl Mamamoo, Red Velvet, EXID és még vannak páran.
Ezért nem a tehetségüket emeltem ki, bár az tény, h táncban nagyon jók. És rengeteg energiát is fektetnek bele, hogy egyre jobbak legyenek. Pl Chaeyoung annyira aranyos, ahogy próbálkozik. :)
Viszont a kinézetükre nem lehet panasz. Visual queens az tuti XD
#28 Én tényleg Once vagyok de azért Wendy-hez nem ér fel Jihyo, ennyire nem kell elfogultnak lenni. Ennyire még énsem vagyok az. XD
Elismerem, hogy nem rossz Jihyo, de közép kategória a mezőnyben. Vannak nála fényévekkel jobbak. Solji, Wendy, Solar, Luna, Hyolyn, Ailee és még sorolhatnám. Jihyo nem ez a kategória. Akármekkora Twice fan vagyok, azért ezt hallom én is. Az erősségüket kell kiemelni, és nem azt amiben nem kimagaslóak. Kimagaslóak táncban, meg olyan egyéniségek, amilyeneket nem találsz máshol a kpop-ban sőt gyönyörűek is. Ez az ő nagy előnyük és nem az ének. De ehhez még énektanárnak sem kell lenni, h ezt észre vegye valaki. Én nem esek bele abba a hibába, mint egy-két Blink, hogy azt hiszik a Blackpink mindenben a legjobb. Én Once vagyok, de el tudom ismerni a Twice hiányosságait. Te is tegyél így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!