Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik lánybandát tartod a...

Melyik lánybandát tartod a legtehetségesebbnek és legszebbnek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 16:55
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
34%

20-as valószínűleg! Idézem saját magamat “ gfriend twice red velvet stb” gidlet nem is soroltam fel 😅😂 de ezt alapból ki sem állítom hogy ők mit csinálnak mert nem nézem őket de amit látok

Red velvet gfriend bp twice apink stb

2021. ápr. 29. 21:36
 22/48 anonim ***** válasza:
26%
Mek akikről írtam hosszabban
2021. ápr. 29. 21:36
 23/48 anonim ***** válasza:
89%

Legtehetségesebb: Mamamoo, (G)I-dle

Legszebb: Twice, Red Velvet

2021. ápr. 30. 02:18
 24/48 anonim ***** válasza:
89%
Az összeset szeretem, kedvencem a Blackpink. Szerintem énekben Mamamoo a legjobb, táncban Itzy, Rapben Blackpink és szépségben a Gidle. De összességében szerintem (mindenki nagyon tehetséges) de Mamamoo a legtehetségesebb, Blackpink a kedvenc lánybandám. Persze kiemelhetünk kiemelkedő tehetségeket mint pl táncban Lisa, Momo, Chaeryeong, Mina, Rapben Moonbyul, Jenlisa, Soojin, Énekben OFCOURSE Wendy (best), Minnie, Solar, Wheein, Jihyo, Chaesoo, és az örök visualok Miyeon, Jisoo, Tzuyu, Irene, Shuhua etc etc. Bár számomra aegszebb idolok azok Lisa, Sana, Nayeon, Joy, Yena, Mina. ^^ DE MINDENKI NAGYOOON GYÖNYÖRŰ ÉS TEHETSÉGES <3
2021. máj. 2. 17:24
 25/48 anonim ***** válasza:
50%
Bocsánat, utolsó vagyok, most vettem észre, hogy Soojint írtam a raphez, Soyeont akartam xd
2021. máj. 2. 17:27
 26/48 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki csak azt írta hogy a TWICE szép. Szerintem meg nagyon tehetségesek is! A legnehezebb táncokat is megtanulják. A hagjuk is nagyon jó, szerintem tehetségsek! Igaz, nagyon szépek , de azt is lássátok hogy milyen tehetségesek!
2021. máj. 17. 20:50
 27/48 anonim ***** válasza:
100%

#26 teljesen igazad van. Táncban szerintem az egyik legerősebb lány banda a Twice. Viszont hangban vannak náluk sokkal kiemelkedőbbek. Én Once vagyok a kezdetektől és az is maradok, viszont azt el kell ismernem, hogy hangban vannak jobbak náluk. Pl Mamamoo, Red Velvet, EXID és még vannak páran.

Ezért nem a tehetségüket emeltem ki, bár az tény, h táncban nagyon jók. És rengeteg energiát is fektetnek bele, hogy egyre jobbak legyenek. Pl Chaeyoung annyira aranyos, ahogy próbálkozik. :)

Viszont a kinézetükre nem lehet panasz. Visual queens az tuti XD

2021. máj. 20. 04:36
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
27, igaz. De szerintem a hangban is ott vannak. Jihyo nagyon erős vokál, mellette Nayeon és Jeongyeon is ott van. Persze Red velvet meg Mamamoo is tényleg jó de ők ha jó tudom régebb óta is csinálják, plusz ők kevesebben vannak így könnyű azt mondani hogy mindegyik tag remek vokalista.:)
2021. máj. 20. 16:46
 29/48 anonim ***** válasza:
84%

#28 Én tényleg Once vagyok de azért Wendy-hez nem ér fel Jihyo, ennyire nem kell elfogultnak lenni. Ennyire még énsem vagyok az. XD

Elismerem, hogy nem rossz Jihyo, de közép kategória a mezőnyben. Vannak nála fényévekkel jobbak. Solji, Wendy, Solar, Luna, Hyolyn, Ailee és még sorolhatnám. Jihyo nem ez a kategória. Akármekkora Twice fan vagyok, azért ezt hallom én is. Az erősségüket kell kiemelni, és nem azt amiben nem kimagaslóak. Kimagaslóak táncban, meg olyan egyéniségek, amilyeneket nem találsz máshol a kpop-ban sőt gyönyörűek is. Ez az ő nagy előnyük és nem az ének. De ehhez még énektanárnak sem kell lenni, h ezt észre vegye valaki. Én nem esek bele abba a hibába, mint egy-két Blink, hogy azt hiszik a Blackpink mindenben a legjobb. Én Once vagyok, de el tudom ismerni a Twice hiányosságait. Te is tegyél így.

2021. máj. 20. 17:51
 30/48 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a MAMAMOO a legszebb és a legtehetségesebb és most egyáltalán, semmi bántó szándékkal nem mondom, de szerintem a MAMAMOO sokkal jobban megérdemelné a hírnevet, mint a blackpink. Mert persze, ott is sok a munka, de szerintem (saját vélemény) nem annyira tehetségesek és inkább hype-olják őket.
2021. júl. 3. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!