Ki minden idők legtehetségesebb, legalulértékeletebb, legtehetségtelenebb, legtúlértékeltebb zenésze? Ki az, akire a legjobban felnéztek? Ki a legjobb és legrosszabb példa a fiatalonak?
Na szóval, nekem...
Leghetségesebb: Rengeteg van, inkább régebbi zenészeket mondanék, rock műfajból, de most nem tudnék egyet se kiemelni. Mostaniak közül George Ezra meg Ed Sheeran.
Legalulértékeltebb: George Ezra és Joss Stone. Nagyon jó hangjuk van, egyediek, mégsem olyan ismertek.
Legtehetségtelenebb: Magyar példákat nem említek, mert nem olyan ismertek. Egyébként William Shatnernél rosszabbat nem hallottam. Az az ember csak többnyire beszél, énekhangja szörnyű. Saját dalszöveget meg nem tud írni.
Legtúlértékeltebb: Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Harry Styles, Dua Lipa, Ava Max. Nem olyan jók, amilyennek mondják őket. Jó, lehet Billie kivételével ezek jó énekesek, de tök tucat mind akkoris.
Legjobban felnézek: Az David Bowie. Sok újat tudott felmutatni, tehetséges művész volt, rengeteg műfajban maradandót alakotott. Emellett nagyon szerény volt.
Legjobb példa: Talán Lady GaGa, Beyoncé, Bon Jovi, Selena Gomez. Meg pár olyan sztár, aki botránymentes.
Legrosszabb példa: Justin Bieber és az összes hasonló, tehetségtelen tinib*zi (illetve már nem tini, de vannak tizenéves utódai).
Legtehetségesebb: Sia. Nagyon sok befutó slágert írt nagy előadóknak és ő maga is egy nagyon jó énekesnő.
Legalulértékeltebb: Na ez jó kérdés. Talán Shaggy. Bár ő azért ismert, de sosem futott be annyira mint a többi mainstream reggae zenész, pedig egyből felismerem a hangját.
Legtehetségtelenebb: na ebből azért van bőven, de ha azok közül választanék akiket szeretek, akkor Katy Perry. Olyan mintha nem jönne ki a hang rendesen a torkán.
Legtúréltékeltebb: egyértelműen most Billie Eilish, de ebből is lehetne egy listát készíteni.
Legjobban felnézek: Rihanna. Azért mert több mint 10 évig top listás dalai voltak, határozott nő, ízléses a stílusa és még divatcége is van. Ő maga a siker.
Legjobb példa: Talán Beyoncé. Végülis jó dolgokról énekel, csinos, férjezett és anyuka is mellette.
Legrosszabb példa: Justin Bieber és Miley Cyrus.
1-es, én is, bár attól még észreveszem, hogy valaki tehetséges vagy tehetségtelen. De mindegy.
2-es teljes mértékben egyet értek, bár Katynek jó hangja van szerintem (bár nem szeretem, nem szimpatikus), meg néhány jó dala is van. Tudom, van AZ A HÍRES KONCERTFELVÉTEL róla, de bárkinek elmehet a a hangja.
Legtehetségesebb: Paul McCartney
Legalulértékeltebb: Sandie Jones
Legtehetségtelenebb: Luis Fonsi
Legtúlértékeltebb: Freddie Mercury
Legjobban felnézek rá: Brian Wilson
Legjobb példa: Dolák-saly Róbert
Legrosszabb példa: Michael Jackson
Legtehetségesebb:Szörényi Levente
Legalulértékeltebb:Karen Carpenter
Legtehetségtelenebb:6IX9INE
Legtúlértékeltebb:Nicki Minaj
Legjobban felnézek rá:Brian May
Legjobb példa:Ludwig van Beethoven
Legrosszabb példa:Billie Eilish
Legtehetségesebb: Chester Bennington, Funktasztikus
Legalulértékeltebb: Mikee Mykanic
Legtehetségtelenebb: Curtis
Legtúlértékeltebb: Ebből sok van, nem tudnék konkrét példát mondani
Legjobban felnézek rá: Chester, Funktasztikus
Legjobb példa: Funktasztikus, Chester
Legrosszabb példa: Curtis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!