Szerintetek kik a legjobb és legrosszabb magyar szinkronhangok?
Legjobbak:Stohl "Buci" András,Anger Zsolt,Csernák János,Kránitz Lajos,Hollósi Frigyes,Kőszegi Ákos,Dörner György,Reviczky Gábor,Görög László,Varga Rókus,Gyurin Zsolt,Rajkai Zoltán
Legrosszabb:Szabó Győző,Ganxsta Zolee,Csankó Zoltán(szerintem ő a legrosszabb),Forgács Gábor,Arany Tamás,Czető Roland,Nagy Zsolt,Alföldi Róbert
Várom a válaszaitokat
Egy ismert szinkronhangra sem mondanám hogy rossz, mivel mindnek jellegzetes, jó hangja van. Az ilyen nevenincs szinkronhangok, akiknek a hangját bármelyik átlagemberével összetévesztheted, azok nem jók.
Akik szerintem kiemelkedőek maiak és régiek közül is:
Revicky Gábor, Sinkovits Imre, Sztankay István, Helyey László, Scherer Péter, Bujtor István, Újréti László, Szersén Gyula, Csöre Gábor, Csuha Lajos, Gesztesi Károly, Varga Gábor, Kerekes József...
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kb ugyanazok a kedvenceim mint neked, habár én nem igazán tartok senkit rossz szinkronszínésznek.
Habár még a kedvencekhez odabiggyeszteném Végvári Tamás nevét is. Imádtam a hangját, nyugodjon békében!
Szerintem is mind a mai napig kiemelkedő a magyar szinkron gyártás, bár néha egy-egy szereplő nem a hozzá megfelelő hangon szólal meg, illetve azt sem szeretem, mikor pl. sorozatokban más lesz valakinek a szinkronja (nyilván ez halálesetben érthető).
Van viszont egy film, ami rögtön beugrott, hogy nagyon rossz volt magyarul, még talán nem is a hangok miatt, valahogy az összkép volt nagyon erőltetett. Mégpedig ennél a filmnél:
De hogy a kérdésre válaszoljak: alig tudok mondani olyat, aki idegesítő, vagy kimondottan rossz lenne szinkronhangjaink közül. Mondom, én inkább azt szoktam sérelmezni, mikor egy színész a hozzá nem illő hangon szólal meg. Ilyenkor marad az eredeti hang.
Egyet értek a legjobbakkal (a legrosszabbak nem érdekeltek annyira :D) bár Fesztbaum Bélát hiányolom.
(Csernák János, Rajkai Zoltán, Kőszegi Ákos és Reviczky Gábor kétség kívül a legjobbak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!