Melyik lánybandát tartod a legtehetségesebbnek és legszebbnek?
johet mindegyik
Eszakkoreaban is vannak ugyanilyenek?
Az a baj, hogy úgy van feltéve a kérés, hogy nemtudok szavazni. Mivel nem ugyanazt tartom a legtehetségesebbnek, mint akit a legszebbnek tartok.
De akkor szerintem leírom a válaszomat. A legtehetségesebbnek egyértelműen a Mamamoo-t tartom. Énekhang tekintetében szerintem verik az összes lány bandát, dehát ők vocal group. Nem mondom, hogy egy-egy kiemelkedő main vokál nem lehet jobb Solar-nál mert ez sem igaz, de összessségében a Mamamoo szerintem a legtehetségesebb. De, ha tehetségről beszélünk, akkor meg kell említeni a )G)I-dle-t akiknek szerintem tök egyedi és jó számaik vannak, sőt a szövegek nagyrészét Soyeon írja. Ezért szerintem ők is tehetségesek.
A legszebbnek a Twice-ot tartom. Tzuyu, Sana, Mina, Momo szerintem mind gyönyörűek. Igaz a Blackpin k tagok is nagyon szépek, különösen Jisoo, de Jennie is különleges, viszont szerintem a Twice-ban a 4 felsorolt veri a Blackpinket. Tzuyu vs Jisoo (Tzuyu), Sana vs Jennie (Sana), Mina vs Rosé (Mina), Momo vs Lisa (Momo). Ez persze saját vélemény, és saját ízlés. Persze bárki ellenezheti, ettől nekem még ez a véleményem. Igaz, h Jisoo-t csakis Tzuyu tudja verni, mert szerintem Jisoo a második legszebb női idol :)
Szóval mégegyszer a legszebb a Twice, a legtehetségesebb a Mamamoo.
Ebből feltehettél volna két külön szavazás is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!