Az alábbi énekesnők közül kit tartottok a legtehetségesebbnek?
Figyelt kérdés
- Mariah Carey
- Amy Winehouse
- Selena Gomez
- Miley Cyrus
- Madonna
- Shakira
- Rihanna
#Amy Winehouse #sztár #énekesnő #Selena Gomez #tehetség #Rihanna #Madonna #Mariah Carey #Miley Cyrus #tehetségesség
2018. nov. 8. 18:03
1/9 anonim válasza:
Ezek közül szerintem Madonna a legtehetségesebb. De tehetségre pl. Lady Gaga őt is veri, őt nyugodtan hozzáírhattad volna.
2/9 A kérdező kommentje:
Nálam úgy van: 1. Amy Winehouse 2. Lady Gaga 3. Madonna ☺
2018. nov. 8. 18:39
3/9 anonim válasza:
Madonna?? Pff... olyan kornyikálos hangot még nem hallottam... a felsoroltak közűl Amy Winehouse! 😊 De Gaga-t én is hiányolom!! 😮
6/9 anonim válasza:
hah, no offense de azert az a billie csaj fel se erhet a listan felsoroltak kozul
7/9 anonim válasza:
Mindannyian tehetségesek. Hogy melyikük a legjobb zenei prostituált aki mindezt legjobban eladja az a Madonna. Selena-t pedig nagyon bírom.
8/9 Rihannafan válasza:
Egyértelmű hogy Rihanna a legtehetségesebb ez számomra nem is kerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!