Melyik lánybandát tartod a legtehetségesebbnek és legszebbnek?
Így van, és attól függetlenül azért elég nagy rajongó táboruk van és ezért büszke is vagyok rájuk.😊
És hát én is nagyon sajnálom, hogy RBW egy kisebb cég, mert még ennél is többet érdemelnek a lányok.
És egyébként az RBW-nek még a Mamamoo-n kívül is vannak jó bandái. Pl ott a Oneus, akik szerintem méltatlanul underratedek, mert sztem nagyon jó zenéik vannak. Most sok Army biztos megöl ezért, de sztem manapság 100szor igényesebbek a számaik, mint az új BTS számok.
És ne feledkezzünk meg a Purple Kiss-ről sem, akik sztem az egyik legjobb rookie group. Bár a konceptjük kicsit hasonló a Dreamcatcher-höz, de persze nem csak egy bandának lehet ilyen konceptje.
Úgyh sztem a RBW előtt nagy jövő áll, ha pedig nem akkor nincs igazság a földön, mert nagyon megérdemelnék.
A Twice-ra miért szavaztak ilyen kevesen? Azt értem, higy nem a lehtehetségesebb banda, bár táncban azért ezt nem mondanám, de oké nyilván pl Mamamoo tehetségesebb éneklésben. De, hogy a szépségük vitethatatlan az tuti, még is alig kaptak szavazatot :(
Mert ha szépségről van szó akkor persze, hogy a BP az első, mi? XD
34 én sem értem. Szerintem hangban is ott vannak meg táncban. Bár itt írták hogy azért vannak jobb énekesek is, de azért ők is jók.
Nem beszélve arról hogy kidolgozzák a belüket. Itt volt a Kura Kura, aztán kijött egy album is amin több szám is volt, most kijött egy japán comeback az egyik legnehezebb tánccal és azt hiszem ősszel jön ki egy új album. Ők havonta vagy 2 havonta felmutatnak valami újat ami még igényes munka is, jó az mv is.
Nem akarok bunkó lenni, tényleg, de én a Blackpinkről nem hallottam új dalt vagy láttam új klippet. És ez inkább a cégük hibája, nem az övéké de attól még el lehet mondani hogy ők kevesebbet dolgoznak mint a TWICE.
35-ös vagyok.
Szóval szerintem a Twice azért meg érdemelne itt több szavazatot. A legtöbbet a Mamamoo érte el, akik jók én is szeretem néhány dalukat de én őket annyira azért nem követem ezért nem tudom hogy ők mennyit dolgoznak.
36 igazad van, bár tény, hogy a Mamamoo a legtehetsáégesebb, de ha másra nem a szépségükre kaphatott volna a Twice többet. Ugyanis a kérdés az volt, hogy "Melyik lánybandát tartod a legtehetségesebbnek és legszebbnek?".
Ha nem egyszerre értelmezed a kettőt, akkor a Twice si mán belefér a legszebb kategóriába. Egyébként meg táncban sztem a legjobbak.
Igen.
37, tudom csak csodálkoztam hogy ilyen kevesen gondolják őket tehetségesnek vagy legtehetségesebbnek.
De akkor már azt is külön kellet volna feltenni hogy ki a legtehetségesebb énekben és ki a legtehetségesebb táncban. Mert többség azokra is különt írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!