Jó lett a komment mondjuk én a “professionell” jelzőt nem használnám rájuk. 😆 A Vivike a görög mellett ül a kádban 😂 a jobb oldalon Diacska a bal oldali lányt nem ismertem fel 🙄 Amúgy a háttér a legjobb 🐒 tökéletesen oda illik
2021. márc. 18. 21:53
63/256 anonim válasza:
62/ igen azon én is vacillaltam, de nem annyira jó az angolom, és a fizetős kvát nem tudtam jobban kifejezni 😂
2021. márc. 18. 22:16
64/256 anonim válasza:
Jajj meg egy emlékezetes dolog a legutolsó live-bol..😂😂😂Amikor Vivike a nagy tapasztalt elkezdte ecsetelni, hogy külföldön milyen jó az élet..bla bla.. (közben kopogtatott a szoba szerviz és ki kiabált h “nó tenk jú létör”🤣🤣) komolyan nem is értem, hogy hogy boldogul egyáltalán a semmi angol tudásával 😂😂😂 Emlekeztek amikor 2 éve indult a Lady Universe szépség versenyen? 😂😂😂 na hat ott csináltak vele egy rövid interjút 😆😆 fenomenális, meg most is sírok a nevetestol, hogy mennyire leégette magát 😆😆 8:05-től kezdődik a beszélgetés vele 🤦🏼♀️😂😂😂
Tuboly Emike a harmadik, lassan már úgy néz ki mint Michael Jackson.
2021. márc. 18. 22:45
66/256 anonim válasza:
Szerintetek egyebkent mennyit kereshetnek?
2021. márc. 18. 23:01
67/256 A kérdező kommentje:
Sokat, 5000 Dirham 1 óra, az kb 400ezer Ft körül van, bár gondolom valamennyit lecsippent az ügynökség is, meg kapnak borravalót is 🤣
2021. márc. 18. 23:27
68/256 anonim válasza:
Hat de 400ezer.. okes. De hany vendeguk lehet? Mert ha egy nap van 6 vendeg, 5000aed 420ezer
420.000x6 vagy nemtudom, milliokat kereshetnek egy nap nem?
2021. márc. 18. 23:31
69/256 anonim válasza:
65/ jajj. Régebben már rátévedtem az instájára. Olyan a feje oldalról, mintha arccal nekiszaladt volna a falnak. Szinte már nincs is orra, a szája nagyobbra van fujtatva.
Bár nem tudom, hogy valóban a testvére -e, de hogy kollégák, az 1000%
2021. márc. 18. 23:36
70/256 anonim válasza:
Azért van ám ott konkurencia ☝🏻 A pénz azért attól is függ mit vállalnak be.. és az amiket a sztorikba kitesznek h esznek isznak, habzsi dőzsi annak a nagy részét tuti, hogy nem ők fizetik hanem a pasik akik kiberelik őket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!