Bétéri (VV) Vivien mit dolgozik?
70es
Igen, ez így van, a szállodai szobák is nagyrészt a vendégeiké, ők nem ott szállnak meg. És amúgy a legtöbb lány ami pénzt kap, megy is elkölteni rögtön dizájner cuccokra.
72es
Így van! És amint előbb is írtam gondoljatok bele mennyi lány dolgozik ott kint. És azért valljuk be őszintén meg laikusként is Vivike meg a kis barátnői korántsem tartoznak a felső kategóriába! Hiába teszik magasra a mércét és kérnek több pénzt! Az nem jelenti azt, hogy halálra keresik magukat. Esetleg ha újak jobban megy az üzlet egy pár napig de én azt is merném mondani, hogy visszajáró vendégeik sincsenek nagyon😆 Ami azt a görög pasit illeti akivel bulikaztak párszor a sztorik alapján azt is kinezem, hogy egy kevés apróert mennek oda számítva arra, hogy megismernek új kuncsaftokat. Szóval az, hogy ők hogyan állítják be az egész Dubai “nyaralást” 😂 az nem azt jelenti, hogy úgy is van 😌
74/ és az mind a saját tulajdona? Mert ezeknél a lányoknál divat a Marina parton bérelni illetve a kocsi is gyakran külföldi rendszámos tartós bérlet. Lásd Kálmán SZ.
Kétlem, hogy ezeknek ennyi eszük és előrelátásuk van, hogy 20-21 évesen százmilliós tételben spóroltak és lakást meg kocsit vettek.
74es
A Dia valószínű elorebb van pénzben de a Vivikerol ezt nehezen tudom elképzelni ☝🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!