Bétéri (VV) Vivien mit dolgozik?
Figyelt kérdés
Dubai-i nyaralás, rengeteg plasztikai műtét. Mi a foglalkozása?#Való Világ #beteri vivi
2021. febr. 4. 16:20
51/256 anonim válasza:
Az ugye mindenkinek tiszta, hogy valamilyen szer hatása alatt állnak ilyenkor? 😂
Vivi pasija meg egy alacsony értelmi színvonalú személyi edző aki pont leszarja hogy ő mit csinál meg hogy viselkedik, a lényeg hogy instamodell nője legyen, akit tud mutogatni
Nulla értelem szorult az egész bagázsba.
52/256 anonim válasza:
En is neztem multkor egy live-ot Vivi oldalan. Mast sem csinalt, csak a nyelvet nyujtogatta. Folyamatosan, kenyszeresen. Es kozben uveges tekintettel meredt a semmibe.
53/256 anonim válasza:
Gondolom Bence kap pénzt Vivitől vagy neki is ugyanez a foglalkozása csak meleg férfiaknak nyújt szolgáltatást.
54/256 anonim válasza:
És a kényszeres szem húzogatás? 😂😂😂😂
55/256 anonim válasza:
Az igaz, h a Vivike barátja nem egy nagy észleny.. pláne, h semmi másról nem posztol mint a videojatekrol amit állandóan nyomkod ha éppen nem edz 😆 micsoda páros 😌
56/256 anonim válasza:
Válaszoltam a görögnek, aszongya fake profil vagyok meg irigy. 😂😂
Agyhalott érvelés
57/256 anonim válasza:
Mit írtál neki?😆 Amúgy ő állítása szerint High Celebrity szóval csak óvatosan 😂😂😂
58/256 anonim válasza:
A görög profiljan a második képen a csapatról Vivike arca mindent elárul 😂😂🤦🏼♀️
59/256 anonim válasza:
A ready for champagner shower képnél írtam, hogy “a magyar profi kvákkal” és erre írta, amit irt. Úgy látszik , betaláltam a csávónak nagyon, ha high celebrity létére válaszolt. 😂 kiválóan érvel egyébként, jellemzően a “fajtájára”
60/256 anonim válasza:
Az ki, aki oldalt ül a kanapé karfáján? Kegyetlen a feje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!