Bétéri (VV) Vivien mit dolgozik?
Figyelt kérdés
Dubai-i nyaralás, rengeteg plasztikai műtét. Mi a foglalkozása?#Való Világ #beteri vivi
2021. febr. 4. 16:20
41/256 anonim válasza:
De beteri vivike csak nyaral
42/256 anonim válasza:
Csak azt nem ertem vagy nincs kuncsaftjuk vagy a kuncsaftok viszik oket ettermekbe mert mindennap valahol vannak
43/256 anonim válasza:
Az instagramon a @panagiotis_parousos nevű felhasznalonal láthattok a lányokról képet ahogy éppen bulikaznak. Ő egy állandó kuncsaft lehet mert a pasi mai sztorijaban is megjelennek. De azt meg mindig nem értem, hogy a Vivike barátja pl ekkora madár h nem tudja vagy szimplán beletörődik? Szerencsétlen..
44/256 anonim válasza:
Hat en ezt a pasit ingyen is...
45/256 anonim válasza:
Inkább azt a pasit meg bottal se ...😆
46/256 A kérdező kommentje:
Szerintem a Vivi baratja tuti tud róla. Csajosunknak nem véletlen nincs közös képe kirakva, biztos árt az imidzsnek😂
2021. márc. 17. 22:22
47/256 anonim válasza:
Akkor a barátja tényleg egy madár h nem talál magának egy rendes nőt, mert hat Vivike nem éppen a pótolhatatlan kategória😂 én komolyan nem értem..
48/256 anonim válasza:
A tegnapi live-ot nem tudom neztetek-e, de valami ordoguzes volt benne, kimentek a hotel folyosóra és kreténkedtek, egy ott lakó ki is nézett (ott hajnal 2 volt), azért itt full látszik az értelmi szintjük ezeknek.. 😅 És meg büszkék is rá
49/256 A kérdező kommentje:
Igen😂😂
Olyan is volt, hogy a szobát takarítja az ott dolgozó, közben Dia egy székben visít, mint egy megszállott
2021. márc. 18. 10:32
50/256 anonim válasza:
Legalja ... 🤦🏼♀️ Az élő bejelentkezese is az volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!