Bétéri (VV) Vivien mit dolgozik?
A vivi a Vv után tényleg terhes volt. Akkor még a Krisztiannal volt együtt, de a gyerek nem tőle volt hanem valami Finn kuncsafttol, mivel oda járt ki rendszeresen. A gyereket a 11. Hét 4. Napján vetette el. Én nem tudom, h ennek hol van az anyja?? Bár elvileg ő is tud a munkásságáról. Azt hiszi csoro ha azt mondja h a modellkedesbol meg az influenszer munkákból el meg azt bárki is elhiszi. Annyira sötét. Vv előtt ugyan Ezt csinalta csak
Nem ilyen komoly szinteken. A vanessza ugyanez . Szülei hol vannak? Nagyon nagy szégyen , de o már nem is tagadja
Kalman Szilvi tenyleg kakit eszik?
Most csalodtam, azert ezt nem gondoltam volna rola.
#26 már nem de régen bevállalta.
Tele van ilyen jellegű szennyessel a kislány, csak folyton törölteti a kérdéseket. Amikor az expasija, M. Richárd a buszmegállóban karambolozott és meghalt két ember, Szilvi kirakott egy képet a buszmegállóban ülve, "várom a buszt" címmel. És sorolhatnánk.
Semmi szégyenérzete nincs, gusztustalan az egész lány, hiába játssza magát.
Nem hiszem. Max az instán játssza az eszét.
De ha tagadná is, mit számít? Egyértelmű, hogy miből élnek ezek a lányok, senki nem fogja elhinni hogy ilyen viselkedéssel rendes munkából él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!