Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én nem értem, mi ez sok...

Csak én nem értem, mi ez sok felháborodás Ariana Grande-nál?

Figyelt kérdés

A zenéi a legtöbb embernek tetszik, felnőttek körében is. A hangja aranyat ér, és aki nem süket így gondolja. A sok magas vokál nem mindenkinek tetszhet, de hogy tehetségesnek tehetséges, az biztos. A magánéletében is voltak botrányok, de gondolj a saját vagy ismerőseid életére. Az övékben is hasonló dolgok lehetnek, csak nem kerül nyilvánosságra.

és engem nagyon zavar az a kritika amiben őt szidják, véleményt el lehet mondani, a rossz kritikát is értem/természetesen elfogadom, de mikor kurvàzzák a semmiért az már nevetséges. A sztárok, művészek hordanak kivágott ruhákat, és szerintem ő még visszafogott.Dangerous Woman klipjében is elegánsan néz ki mint egy igényes fehérneműmodell. Nem minden zenéje szol a szexről, hallgass meg egy komolyabb albumot, de csak a legismertebbet ismerik, amiben mar van művészet azt nem. És másabb a viselkedése, nem annyira komoly, káromkodik, de nagyon jol megállja a színpadon a helyet! Ezt meg azok is elismertek, akik nem nagyon szeretik ot. A mai művészek kozott o tartja az egyik legigényesebb koncerteket/turnékat.

2021. jan. 19. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
53%

Hogy mi a különbség a WAP és Ariana 34+35 című dalocskája között?

Őszintén, szöveg szempontjából nincs sok, mert mindkettő az orális szexről szól.

2021. márc. 1. 20:44
 62/67 anonim ***** válasza:
14%
Most komolyan ez az egy dolog fogott meg benne? A klipet esetleg összehasonlítotad?!
2021. márc. 2. 17:33
 63/67 anonim ***** válasza:
17%
Egy számot soroltok fel mindig.
2021. márc. 2. 18:21
 64/67 anonim ***** válasza:
19%

A haterek úgyse látnak be semmi olyat, ami nem őket támogatja, hogy Ariana rossz.

Ez elég szomorú, hogy azt hiszik azzal lesznek jók, hogy más sikerén bosszankodnak. Ariana a mai énekesek közül a legjobb!

2021. márc. 2. 18:24
 65/67 anonim ***** válasza:
63%

Ariana a mai énekesek közül a legjobb!

XDDD nem bírom!

2021. márc. 2. 19:42
 66/67 anonim ***** válasza:
23%

Na akkor szerinted ki a legjobb a mai énekesek közül?

Nem belekötés, mondj egy értelmes választ.

MAI ÉNEKEST! Ne 50 éve elhunyt, jaj az én koromban még igazi zenék voltak félét.

2021. márc. 2. 20:10
 67/67 anonim ***** válasza:
75%
66-os jó a kérdés és várom a választ. amúgy a 60-as voltam.
2021. márc. 2. 22:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!