Csak én nem értem, mi ez sok felháborodás Ariana Grande-nál?
A zenéi a legtöbb embernek tetszik, felnőttek körében is. A hangja aranyat ér, és aki nem süket így gondolja. A sok magas vokál nem mindenkinek tetszhet, de hogy tehetségesnek tehetséges, az biztos. A magánéletében is voltak botrányok, de gondolj a saját vagy ismerőseid életére. Az övékben is hasonló dolgok lehetnek, csak nem kerül nyilvánosságra.
és engem nagyon zavar az a kritika amiben őt szidják, véleményt el lehet mondani, a rossz kritikát is értem/természetesen elfogadom, de mikor kurvàzzák a semmiért az már nevetséges. A sztárok, művészek hordanak kivágott ruhákat, és szerintem ő még visszafogott.Dangerous Woman klipjében is elegánsan néz ki mint egy igényes fehérneműmodell. Nem minden zenéje szol a szexről, hallgass meg egy komolyabb albumot, de csak a legismertebbet ismerik, amiben mar van művészet azt nem. És másabb a viselkedése, nem annyira komoly, káromkodik, de nagyon jol megállja a színpadon a helyet! Ezt meg azok is elismertek, akik nem nagyon szeretik ot. A mai művészek kozott o tartja az egyik legigényesebb koncerteket/turnékat.
"A zenéi a legtöbb embernek tetszik, felnőttek körében is."
Ez így pont nem igaz, pont hogy fordítva, maximum a tinilányoknak tetszik, aki felnőttet még hallottam róla véleményt mondani 100%-ban az volt hogy "mi ez a förtelem?"
"A hangja aranyat ér, és aki nem süket így gondolja."
Ez magánvélemény, nem tény. Szerintem például idegesítő a hangja és nagyon túl van tolva rajta az autotune. Britney Spears óta nem hallottam ennyire túltolt autotune-t.
"de mikor kurvàzzák a semmiért az már nevetséges"
A semmire? A csaj MINDEN_EGYES_DALA másról se szól, csak a szexről, szopásról, szadomazóról, mi az hogy a semmire? Nem tudnék még egy előadót mondani (nem, még Lady Gagát se) aki ennyire prostis imidzset alkotott volna magáról. És ez nem csak az utóbbi albuma, már a régebbi, 6-8 éves dalai is tele voltak szexuális aktusra utaló dolgokkal. Az öltözködéséről nem is beszélve.
"A magánéletében is voltak botrányok"
A csaj konkrétan fánkokat nyalt össze a boltban mert "ő megteheti". Ennél kevés gusztustalanabb dolog van. Vagy mikor a rajongói halálát kívánta,a kikből él. No comment.
Egészségtelennek tartja az amerikaiak cukros fánkjait, DE azért összenyalogatja őket. Ha ennyire utálja az ilyen dolgokat, mégis mit keresett egy fánkboltban?
Príma logika. 👍🏼
“Nem nyalogatta össze. Ezt honnan veszitek?”
Onnan, hogy KAMERAFELVÉTEL is készült róla.
Ha nem hiszed, járj utána. Könnyű megtalálni.
Ilyen alapon minden hírességbe bele lehetne kötni. Sajnos az emberek az 1-2 rosszat látják, amilyen jo ember es amilyen jo dolgokat tett azt már nem nagyon. Kulfoldon elismerik őt, de hat a magyar befásult emberek mindenen a rosszat látják.
(Szeretem Magyarországot, de a legtöbb magyart nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!