Csak én nem értem, mi ez sok felháborodás Ariana Grande-nál?
A zenéi a legtöbb embernek tetszik, felnőttek körében is. A hangja aranyat ér, és aki nem süket így gondolja. A sok magas vokál nem mindenkinek tetszhet, de hogy tehetségesnek tehetséges, az biztos. A magánéletében is voltak botrányok, de gondolj a saját vagy ismerőseid életére. Az övékben is hasonló dolgok lehetnek, csak nem kerül nyilvánosságra.
és engem nagyon zavar az a kritika amiben őt szidják, véleményt el lehet mondani, a rossz kritikát is értem/természetesen elfogadom, de mikor kurvàzzák a semmiért az már nevetséges. A sztárok, művészek hordanak kivágott ruhákat, és szerintem ő még visszafogott.Dangerous Woman klipjében is elegánsan néz ki mint egy igényes fehérneműmodell. Nem minden zenéje szol a szexről, hallgass meg egy komolyabb albumot, de csak a legismertebbet ismerik, amiben mar van művészet azt nem. És másabb a viselkedése, nem annyira komoly, káromkodik, de nagyon jol megállja a színpadon a helyet! Ezt meg azok is elismertek, akik nem nagyon szeretik ot. A mai művészek kozott o tartja az egyik legigényesebb koncerteket/turnékat.
Mit tett? Mond meg?
Meg ne belole indulj ki! Nem mindenki alázza meg magát testileg lelkileg nem mindenki viccel halott megerőszakolt kislanyokkal féltékenységből nem mindenki küldi a halálba azokat az embereket akik naggyá tették akik szeretik tisztelik becsülik segítik támogatják pénzel idővel és szeretettel...
A media prostitúcióról ne is beszéljünk...
ha olyan jókat tett volna akkor arról lenne híres nem pedig a bűneiről
Én imádom a tömény fekete humort és a velős, bizarr elszólásokat.
De ha arról van szó, hogy brutális módszerekkel meggyilkoltak egy 6 éves gyereket, minden bizonnyal halála előtt még meg is erőszakolták, azon én KÉPTELEN lennék szórakozni.
Ha egy felnőtt ilyen halált hal, az sem lehet kellemes élmény, de mégis mit élhet át ilyenkor egy védtelen teremtés, aki még messze nem áll azon az érettségi fokon, hogy megértsen bármit abból, ami történik?! SZÁZSZOROS trauma lehetett neki egy “kifejlett” és érett személyiségű emberrel szemben.
Egyenesen gusztustalannak tartom, ha valaki ezen poénkodik. Mi több, ezzel azt bizonyítja, hogy cseppet sem zavarja ezen ipar létezése.
52 a fekete humor inkabb az emberi ostobaságon nevet azaz ha valaki azert sérül hal meg mert pl le nyelt egy 20 centis dildot és nem azon ha valaki balesetben sérül hal meg vagy gyilkosságban hal meg…
A fekete humor alapja lényegeben a görög színház amiben a komédia az tragédia + idő
55
Teljesen igazad van! Mindenki olyan szentnek állítja be magát. Ez egy elszólása volt, nyilván nem a halálával értett egyet. De tenyleg nem volt egy szep dolog, de nagyon fe van fújva.
54 azert feltekenysegbol mert azert irt oda mert nem jo szemmel nézte hogy mindig az a kislány van kint az elso oldalon mindig az eset után!!! Nem kell védeni!!! Normális ember nem ir ki ilyent haverokkal sem viccel nem hogy interneten es ugy hogy több millió ember követi és nézi folyamatosan!
Az ügyet meg nem fulják fel de undoritó szarzsák a két pipással együttvéve az lett volna felfujas ha emiatt szépen le mondatják!
De meg látnám neki hogy esne ha valaki viccelődni a manchesteri tragédiával hogy pl halooweenkor beköltöznek muszlimnak azt mennénk manchesterbe...
Nem érdekelné...
Ő abból is csak annyit lát, hogy amiatt az eset miatt egy csomó plusz hallgatottsághoz jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!