Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én nem értem, mi ez sok...

Csak én nem értem, mi ez sok felháborodás Ariana Grande-nál?

Figyelt kérdés

A zenéi a legtöbb embernek tetszik, felnőttek körében is. A hangja aranyat ér, és aki nem süket így gondolja. A sok magas vokál nem mindenkinek tetszhet, de hogy tehetségesnek tehetséges, az biztos. A magánéletében is voltak botrányok, de gondolj a saját vagy ismerőseid életére. Az övékben is hasonló dolgok lehetnek, csak nem kerül nyilvánosságra.

és engem nagyon zavar az a kritika amiben őt szidják, véleményt el lehet mondani, a rossz kritikát is értem/természetesen elfogadom, de mikor kurvàzzák a semmiért az már nevetséges. A sztárok, művészek hordanak kivágott ruhákat, és szerintem ő még visszafogott.Dangerous Woman klipjében is elegánsan néz ki mint egy igényes fehérneműmodell. Nem minden zenéje szol a szexről, hallgass meg egy komolyabb albumot, de csak a legismertebbet ismerik, amiben mar van művészet azt nem. És másabb a viselkedése, nem annyira komoly, káromkodik, de nagyon jol megállja a színpadon a helyet! Ezt meg azok is elismertek, akik nem nagyon szeretik ot. A mai művészek kozott o tartja az egyik legigényesebb koncerteket/turnékat.

2021. jan. 19. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
55%
de miért ariana nem mutatja meg hogy milyen ember azzal hogy a fanjait akik szeretik akik támogatják akik miatt híres és gazdag lehet azokat a halálba küldi?
2021. febr. 24. 22:42
 42/67 anonim ***** válasza:
20%
Én sem bírom ezt a nőt, de azért a zenével meg a hírességekkel tisztában vagyok. És hát ilyet kitalálni, hogy halott kislányokkal viccel (mert amúgy most direkt utánanéztem, és nem igaz), hát, to esküszöm betegek vagytok😅😅
2021. febr. 25. 21:30
 43/67 anonim ***** válasza:
22%
Mindegyik sztárnál minimum ennyi hibát fel lehet sorolni. Ariana szerintem nem teszi ki magát.Regen az volt a r*banckodas, ha kint volt valakinek a válla. Fejlődjetek már az idővel.
2021. febr. 25. 21:41
 44/67 anonim ***** válasza:
41%

Ahh ja, hogy utálják Arianat...az ilyen emberek velemenye nem számít, ne veszekedjetek már

Mindenki tudja, hogy Ariana nagyon jó énekesnő.

Ha férfi szidja bunko ha no irigy.

2021. febr. 25. 21:43
 45/67 anonim ***** válasza:
77%

Kamu lenne a halott kislánnyal való poénkodás?

Akkor ezt a cikket biztos a Kisvakond írta róla. Mi több, biztos ő posztolt helyette a hivatalos Twitter oldalán, hogy aztán lescreenshotolja:

[link]

2021. febr. 25. 22:54
 46/67 anonim ***** válasza:
63%

43 hol volt az? A 12. Században amikor teke volt europa szajhákkal lenge öltözékben? Az csak egy rövid kor volt amiről te beszélsz és hamar véget ért a fő kiváltója az volt hogy mindenki prostizott és hát betegségek fertőzések fattyúk születése és ellent mondott az akkori kultúra politikával és ez sokkal hosszabb idő volt

De az hogy valakinek mindig kint van mindene hat persze korral való haladás!

42 küldj bizonyítékot legyszives!

2021. febr. 25. 22:58
 47/67 anonim ***** válasza:
64%
Amugy fent van egy csomó cikk és elemző video ugyan azokon a napokon! Max 1 napos ki eséssel... nehéz be állítani hogy nem kamu
2021. febr. 25. 23:00
 48/67 anonim ***** válasza:
38%

Nem qurvás

[link]

2021. febr. 25. 23:07
 49/67 anonim ***** válasza:
47%
2021. febr. 25. 23:07
 50/67 anonim ***** válasza:
49%

Nem vagyok fan, de én most megvédem Arianat.

Mindenki az életében mondott minimum egy átgondolatlan nagyon csúnya gonosz dolgot. Ahogy Ariana is! És MINDENKI. Szerintem nem rossz ember, vannak hibái, de kinek nem. Milliók nevetnek a fekete humorom, és emiatt van mindenki fennakadva. De a botrányokat mindenki fejből fújja, annak meg senki nem néz utána, hogy Ariana milyen becsületes dolgokat tett. Ennyi ragad meg mindenkinek...szomorú. Szar életetek lehet, ha ennyire utáltok valakit és ennyit foglalkoztok vele.

2021. febr. 26. 00:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!