Csak én nem értem, mi ez sok felháborodás Ariana Grande-nál?
A zenéi a legtöbb embernek tetszik, felnőttek körében is. A hangja aranyat ér, és aki nem süket így gondolja. A sok magas vokál nem mindenkinek tetszhet, de hogy tehetségesnek tehetséges, az biztos. A magánéletében is voltak botrányok, de gondolj a saját vagy ismerőseid életére. Az övékben is hasonló dolgok lehetnek, csak nem kerül nyilvánosságra.
és engem nagyon zavar az a kritika amiben őt szidják, véleményt el lehet mondani, a rossz kritikát is értem/természetesen elfogadom, de mikor kurvàzzák a semmiért az már nevetséges. A sztárok, művészek hordanak kivágott ruhákat, és szerintem ő még visszafogott.Dangerous Woman klipjében is elegánsan néz ki mint egy igényes fehérneműmodell. Nem minden zenéje szol a szexről, hallgass meg egy komolyabb albumot, de csak a legismertebbet ismerik, amiben mar van művészet azt nem. És másabb a viselkedése, nem annyira komoly, káromkodik, de nagyon jol megállja a színpadon a helyet! Ezt meg azok is elismertek, akik nem nagyon szeretik ot. A mai művészek kozott o tartja az egyik legigényesebb koncerteket/turnékat.
Elsősorban a csaj viselkedése, ami kiveri a biztosítékot az embereknél.
A hangja mellékes. Ízlések és pofonok, mindenkinek más jön be, de jóval kevesebb utálója lenne, ha nem úgy viselkedne 28-hoz közel, mint valami hormontúltengéses tiniribi.
tény van tehetsége! de!
tényleg a legtöbb dala csak szexuális tartalmú!
és művész? bocsánat mióta azaz énekesnő akinek kint van mindene??? miért csak így tud boldogulni egy énekes nő ha kint van mindene? komolyan nagyon undorító már!
az meg a másik hogy saját magát alázza meg! tényleg sokkal jobban tűnik tarifás nőnek mint énekesnőnek!
az meg a másik hogy mint ember egy nagy rakás szemét!
fánk nyalogatás? nos fogorvos értem én hogy gyógyszer hatása alatt volt csaj sajnos az emberi psziché olyan hogy amit józanul nem akarunk meg tenni azt begyógyszerezett állapotban sem főleg nem egy kisebb fogorvosi gyógyszer hatása alatt...
és arianának nem ez volt az első és utolsó esete!
fanok halálba küldése
egy elrabolt meggyilkolt és valószínűleg megerőszakolt kislány kigúnyolása az egész világ előtt! sajna ez vitte nálam a primet! még ha a kislány már régen is tűnt el/halt meg... ilyent nem csinálunk még akkor sem főleg nem nyilvánosság előtt ha senkik vagyunk!
kimeríti a hülye pi csa fogalmát habár jól néz ki jó a hangja! egy média prosti! a zenéiben csak a szexualitás úgy is néz ki mint egy prosti!
értem hogy szexi akar lenni csak amikor valaki csak ezzel tud érvényesülni akkor az már nem énekes és nem zenész! az meg a másik hogy az énekesnők nem teszik ki mindenüket! ha igen akkor nem énekesnők hanem média prostituáltak!
sajna a világ nagyon e felé megy szinte minden női énekes kirakja magát mintha tarifás lenne és a zene egyre jobban háttérbe kerül mert hát látszik ariánán is hogy már nem úgy énekel nem adja bele azt az energiát mert nem kell neki elég ha villant azt úgy is jön a pénz
csak az a baj hogy szinte az összes ezt a példát követi (csak ez azt eredményezi hogy pár év múlva jön a fiatalabb szexisebb bevállalósabb 2.0-ás média lotyó)
Utolsoval teljes mértékben egyet ertek
Ha a mostani hírességeket nezzuk akkor o minőségi
DE BASSZUS!
Ha mas korosztály mason nőtt fel akkor ne eroltesse mar ra masra is azt, es ne próbálják meggyőzni higy a mai zene bena, mert lehet az o zenéjére is ezt mondták amikor meg az volt az új es visszasírták a meg regebbi
14 15 hoszon éves vagyok -_-" + értek a zenéhez is...
mint hangilag teljesen rendben van de mint közszereplő és mint ember! nagyon nincs rendben!
15 mostani "hírességek" a fanjait többször is a halálba kívánta - és még egy halott és megerőszakolt kislányból is viccet csinált csak mert irigyelte hogy mindig ő van egy újság lap első oldalán...!
és konkrétan ariana nem egy keleti hiresség akinek tényleg beszabályozzák hogy mit csinálhat! a tetteiben is meglátszik hogy ő azt csinál amit jónak gondol! a ruhákból is azt vesz fel ami kíván...
azért kell mindenhova lehordani mert mind ember egy nagy kalap sz ar és nem mint énekes!
de a zenéje is csupán a felizgulásról szól nem másról
attól még ő egy post-modern prosti!
az hogy valaki csak így tudjon érvényesülni az megalázó a zenészekre nézve
nyugi 1990-ben is hasonló ruhákban voltak a hírességek de a zenészek normálisan felöltöztek mert különbség volt már akkor is énekesek és sztripperek közt...
nézz utána azt meglátod
tudom te olyan fan lehetsz akinek mindegy hogy mit csinál mert simp-féle vagy...
a mai zene meg nem béna csak nagyon sok béna van mert már nem a tehetség dominál hanem a hírnév az eladhatóság és a magamutogatás...!
persze a zenészek meg maradnak csak ezek a sztárocskák változnak 5-10 évenként mert kiöregszenek és jön az újabb fiatalabb feszesebb bevállalósabb...
ha a mostani énekeseket nézzünk akkor azért ariana komoly hátrányban van mert évek óta nem képezi magát!
azért egy lamberthez képest nagyon gyengén teljesít már!
Szerintem konkrétan nem tud énekelni.
Hangja az van, ami egy adottság, de nincs normális énektudása...
Ráadásul az utóbbi 1-2 évben már a hangja is romlott, nagyon sokszor orrhangon visít csak.
Például egy Dua Lipának sokkal kellemesebb hangja van, akkor is ha nem tud annyi oktávot és élőben sokkal pontosabb, közelebb van a stúdió felvételhez mint Ariana...
Ezt úgy írom, hogy alapvetően ki nem állhatom a mai popzenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!