Csak én nem értem, mi ez sok felháborodás Ariana Grande-nál?
A zenéi a legtöbb embernek tetszik, felnőttek körében is. A hangja aranyat ér, és aki nem süket így gondolja. A sok magas vokál nem mindenkinek tetszhet, de hogy tehetségesnek tehetséges, az biztos. A magánéletében is voltak botrányok, de gondolj a saját vagy ismerőseid életére. Az övékben is hasonló dolgok lehetnek, csak nem kerül nyilvánosságra.
és engem nagyon zavar az a kritika amiben őt szidják, véleményt el lehet mondani, a rossz kritikát is értem/természetesen elfogadom, de mikor kurvàzzák a semmiért az már nevetséges. A sztárok, művészek hordanak kivágott ruhákat, és szerintem ő még visszafogott.Dangerous Woman klipjében is elegánsan néz ki mint egy igényes fehérneműmodell. Nem minden zenéje szol a szexről, hallgass meg egy komolyabb albumot, de csak a legismertebbet ismerik, amiben mar van művészet azt nem. És másabb a viselkedése, nem annyira komoly, káromkodik, de nagyon jol megállja a színpadon a helyet! Ezt meg azok is elismertek, akik nem nagyon szeretik ot. A mai művészek kozott o tartja az egyik legigényesebb koncerteket/turnékat.
Annyira nevetek.😂😂
Kokeny Attila, Radics gigi😂
Ne nevettesetek már.
Ennyi fogalmatlan ostoba embert is régen láttam, mint itt. Igazából a válaszaitokkal csak aláírjátok, hogy konkrétan kb semmit nem tudtok róla:D
Csak a szexről szólnak a dalai? Just a little bit of your heart, Piano, Thinkin bout you, No tears left to cry, Ghostin,Sweetener, ez csak néhány példa, de még vagy 20 zenét fel tudnék sorolni, aminek köze sincs a szexhez.
Az meg, hogy minden ostoba pletykát elhisztek a ti szegénységi bizonyítványotok. Én találkoztam vele anno a DWT-n és hihetetlen módon aranyos és jószívű lány.
Ahhoz meg szerintem senkinek semmi köze, hogy a SAJÁT koncertjeire milyen ruhát visel. Mert szerintetek mit kéne viselnie? Garbót meg nagykabátot?
25 bújj már el...
te csak egy kis gyökér szerencsétlen fanatikus lúzer lehetsz
Miért kell így egymásnak esni? :(
Én szinte semmit sem tudok Arianárol, a zenéit sem hallgatom, úgyhogy a témához nagyon nem tudok hozzászólni. Kívülről nekem sem szimpatikus, de nagy tapsot neki, mert azért valljuk be..nagyon sok mindent elérhetett, ha 122 millió (lehet több) ember követi. Gratula neki! Az öltözködéséhez nincs sok közünk. Tény, hogy pár klipjében érdekes mozgást hajt végre, de most na, ez a mai divat. Én sem örülök neki, de kell valami amivel lekötik az embereket. Nem muszáj nézni!
Az, hogy ilyeneket mondunk rá: gusztustalan, undorító, prostituált stb..
Vagy éppeg: szép, tehetséges, példakép stb...
Mindenkinek a maga véleménye. Nem kell egymást szidni. Nem a legszebb dolog az "undorító" kifejezést használni, de úgysem fogod megváltoztatni az illetőnek az érzéseit. Nem fogja azt szeretni, amit Te.
Lehet pár fannak rosszul esnek a negatív kritikák. El kell engedni. :) Ez valakinek a véleménye, tiszteletben kell tartani.
Nem kell feltétlenül ismerni valakit ahhoz, hogy legyen egy összképünk róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!