Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én nem értem, mi ez sok...

Csak én nem értem, mi ez sok felháborodás Ariana Grande-nál?

Figyelt kérdés

A zenéi a legtöbb embernek tetszik, felnőttek körében is. A hangja aranyat ér, és aki nem süket így gondolja. A sok magas vokál nem mindenkinek tetszhet, de hogy tehetségesnek tehetséges, az biztos. A magánéletében is voltak botrányok, de gondolj a saját vagy ismerőseid életére. Az övékben is hasonló dolgok lehetnek, csak nem kerül nyilvánosságra.

és engem nagyon zavar az a kritika amiben őt szidják, véleményt el lehet mondani, a rossz kritikát is értem/természetesen elfogadom, de mikor kurvàzzák a semmiért az már nevetséges. A sztárok, művészek hordanak kivágott ruhákat, és szerintem ő még visszafogott.Dangerous Woman klipjében is elegánsan néz ki mint egy igényes fehérneműmodell. Nem minden zenéje szol a szexről, hallgass meg egy komolyabb albumot, de csak a legismertebbet ismerik, amiben mar van művészet azt nem. És másabb a viselkedése, nem annyira komoly, káromkodik, de nagyon jol megállja a színpadon a helyet! Ezt meg azok is elismertek, akik nem nagyon szeretik ot. A mai művészek kozott o tartja az egyik legigényesebb koncerteket/turnékat.

2021. jan. 19. 20:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
22%
Jó akkor beszéljünk az igazi enekesekrol és nem is kell külföldre menni de jelenleg Kökény Attila és caramel simán le veri arianet! És amugy engem nagyon meg lepett de radics gigimek is valamilyen nagyon egyedi és jo hangja van! Pedig nem hallgatom nem az a tipusú zene jon be de még is!
2021. febr. 8. 15:29
 22/67 anonim ***** válasza:
59%

Annyira nevetek.😂😂

Kokeny Attila, Radics gigi😂

Ne nevettesetek már.

2021. febr. 8. 16:51
 23/67 anonim ***** válasza:
71%
Hát aki Kökény Attilán nevezz az úgy ért a zenéhez mint falusi földműves az űrhajósok vákuum wc-jéhez 😅😂
2021. febr. 8. 17:35
 24/67 anonim ***** válasza:
60%
A többiek már kifejtették hogy miért is érdemel meg minden kritikát, én még hozzá fűznék annyit hogy nézzük meg a legújabb klipjét, hogy néz ki? Ahogy a többiek írták, úgy néz ki mint egy prosti, az pedig mellékes hogy mellé tényleg minden szövege gusztustalan, ő az aki tökéletesen megtestesíti azokat a dolgokat amik miatt károsnak tartom a pop zenét.
2021. febr. 15. 09:15
 25/67 anonim ***** válasza:
45%

Ennyi fogalmatlan ostoba embert is régen láttam, mint itt. Igazából a válaszaitokkal csak aláírjátok, hogy konkrétan kb semmit nem tudtok róla:D

Csak a szexről szólnak a dalai? Just a little bit of your heart, Piano, Thinkin bout you, No tears left to cry, Ghostin,Sweetener, ez csak néhány példa, de még vagy 20 zenét fel tudnék sorolni, aminek köze sincs a szexhez.

Az meg, hogy minden ostoba pletykát elhisztek a ti szegénységi bizonyítványotok. Én találkoztam vele anno a DWT-n és hihetetlen módon aranyos és jószívű lány.

Ahhoz meg szerintem senkinek semmi köze, hogy a SAJÁT koncertjeire milyen ruhát visel. Mert szerintetek mit kéne viselnie? Garbót meg nagykabátot?

2021. febr. 18. 19:15
 26/67 anonim ***** válasza:
50%
Gusztustalan és tehetségtelen.
2021. febr. 18. 19:26
 27/67 anonim ***** válasza:
52%
És gonosz is.
2021. febr. 18. 19:26
 28/67 anonim ***** válasza:
54%
Lassan már rosszabb lesz mint Kelemen Anna, ami a műtéteket illeti.
2021. febr. 18. 19:27
 29/67 anonim ***** válasza:
23%

25 bújj már el...

te csak egy kis gyökér szerencsétlen fanatikus lúzer lehetsz

2021. febr. 18. 19:51
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell így egymásnak esni? :(

Én szinte semmit sem tudok Arianárol, a zenéit sem hallgatom, úgyhogy a témához nagyon nem tudok hozzászólni. Kívülről nekem sem szimpatikus, de nagy tapsot neki, mert azért valljuk be..nagyon sok mindent elérhetett, ha 122 millió (lehet több) ember követi. Gratula neki! Az öltözködéséhez nincs sok közünk. Tény, hogy pár klipjében érdekes mozgást hajt végre, de most na, ez a mai divat. Én sem örülök neki, de kell valami amivel lekötik az embereket. Nem muszáj nézni!

Az, hogy ilyeneket mondunk rá: gusztustalan, undorító, prostituált stb..

Vagy éppeg: szép, tehetséges, példakép stb...

Mindenkinek a maga véleménye. Nem kell egymást szidni. Nem a legszebb dolog az "undorító" kifejezést használni, de úgysem fogod megváltoztatni az illetőnek az érzéseit. Nem fogja azt szeretni, amit Te.

Lehet pár fannak rosszul esnek a negatív kritikák. El kell engedni. :) Ez valakinek a véleménye, tiszteletben kell tartani.

Nem kell feltétlenül ismerni valakit ahhoz, hogy legyen egy összképünk róla.

2021. febr. 18. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!