Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szoktatok regényt írni?

Szoktatok regényt írni?

Figyelt kérdés

és ha igen miről szólnak???

nem küldenétek el egy párat?

persze csak ha nem nagy titok:)

én is szeretnék írni csak most ihleteket küldök

lopni nem szeretnék

16/L

2010. ápr. 7. 17:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
jó tom h úgyse küldenétek el, de azért írhattok
2010. ápr. 7. 17:36
 2/15 anonim ***** válasza:
54%

én írok... csak nagyon ritkán van időm rá. és füzetbe írom, így még nem tudom küldeni, de ha lesz időm átküldöm:)

a tiltott tanár.diák szerelemről szól :)

15/L

2010. ápr. 7. 20:12
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

még igazán regényt nem tudtam írni...

mindig abba hagytam valamiért... ihlet hiány, idő hiány stb...

de novellákat vagy fanfictionokat írok

16/F

2010. ápr. 7. 20:26
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én elküldhetem az enyémet. Egyrészt mert mindenkiben megbízom, másrészt mert nincs 400000 forintod kiadásra.

Harmadrészt; plágiumnál nem komplett történeteket lopnak, hanem alapötleteket.

2010. ápr. 8. 10:11
 5/15 A kérdező kommentje:

tényleg elküldenéd?

am sose adnám ki más történetét

nem lopni jöttem ide

és nem is hazudnék h az enyém

2010. ápr. 8. 13:27
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen!! Most nekem is folyamatban van egy de énis füzetbe írtam. Egy lányról írok aki hírtelen beleccsöppen a misztikus lények vilégába. Persze szerelmi szálakat is csempésztem bel.

L/14

2010. ápr. 8. 14:36
 7/15 anonim ***** válasza:
csak szeretnék. De amikor az ihlet elkap sosem vagyok gepkozelben. sot papirkozelben sem. otletem pedig lenne...:p
2010. ápr. 8. 23:27
 8/15 anonim ***** válasza:
Tényleg el tudnám küldeni.
2010. ápr. 9. 11:11
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

ébresztő kislányok....NEM AZÉRT ÍRNAK, MERT ELKAPJA ŐKET AZ IHLET....az írók, költők a nép szolgálatában állnak, művészek, akik az apró rezdülésekből is megérzik az aktuális rendszerben, életvitelben a rosszat és arra utalnak rejtetten...

Petőfi, Arany, Jókai 1848,

Wass Albert, Sütő, Tompa kommunizmus ,

mond ez valamit? Amíg nem...lehet nem jó ilyen fölösleges dolgokkal tölteni az időtöket..inkább tanuljatok és olvassatok sok ÉRTÉKES (nem Twilight, Evermore, Evernight típusú) könyveket.

2010. ápr. 10. 00:13
 10/15 anonim ***** válasza:

Kifejtenéd bővebben ezt a "NEM AZÉRT ÍRNAK, MERT ELKAPJA ŐKET AZ IHLET"-et? Mert nem igazán értelek, pedig hidd el, olvastam már mindent a felsoroltjaid közül... és nem, kislány sem vagyok már. Csak azért kérdem, mert ihlet nélkül Én nem tudnék írni, ha próbálkoznék is, valami förtelem lenne a vége; és szerintem ezzel sokan így vannak. Vagy nem? Vagy hogy értetted?

És le kellene már szállni erről a twilight témáról. Komolyan, itt mindenki azt hiszi hogy csak attól kerek a világ? Vagy ha valaki írással próbálkozik, az már rögtön tele lesz vámpírokkal meg vérfarkasokkal?

Nem kell személyesnek venni, csak már tényleg elegem van, hogy itt a könyvek kategóriában már minden erről szól. Vagy ellene, vagy mellette van mindenki. És ha úgy is van, hogy sokan ettől szeretnek meg írni, vagy olvasni, akkor nem örülni kéne neki? Hiszen eddig az volt a baj hogy a kölykök állandóan csak a gép előtt ülnek, vagy tévét néznek. Inkább örülni kellene annak, hogy valami más is lefoglalja őket, nem csak a technika, legyen az akár Petőfi, akár twilight.

2010. ápr. 10. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!