Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy regényt kezdtem el írni,...

Egy regényt kezdtem el írni, és a 3. fejezetének, nem tudok címet. Leírtam lent, mi a lényege ennek a fejezetnek. Szerintetek mi legyen a cím?

Figyelt kérdés
Emili apja, egy rendőr. Éppen élvezték az együttlétet, mikor sürgősen egy helyszínre kell menni. (emili is megy megnézni) Egy házhoz érnek ami felgyulladt, de akkor már a tűzoltók eloltották a tüzet. 4 embert hoztak ki az épületből. (1= halott, de itt- ott már hamu volt, 2,3= két ember súlyosan meg volt sérülve, meg szó szerint megőrültek, a történtek miatt. A negyedik, egy négy éves körüli kislány, aki furcsa módon, teljesen ép volt) Emili körülnézett kívülről a háznál, és pont meglátja az évfolyamtársát(főiskolások), amint kiugrik az ablakon, és elrohan. A fiú teste csupa vér, de nem az ő sérülése. A lényeg, hogy a fiú a felelős azért, mert felgyújtotta a házat, és mert egy embert megölt, csak bedobta a tűzbe,hogy eltűnjön róla, a bizonyíték.
2011. máj. 22. 13:52
 1/9 anonim válasza:
Ne játssz a tűzzel! / A tűz nem játék!
2011. máj. 22. 14:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ez azért nem jó, mert egyrészt, ez nem tanulságot akar elmesélni, meg azért sem jó, mert a fiú, szándékosan gyújtotta fel, mert ő titokban, egy gyilkos féle. És Emili, meg pont meglátta a szökését.
2011. máj. 22. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:

oké, először is Emily, y-al

Ahm.. a fiú neve pl ha David akk: David? vagy ha a lánnyal nagyon jóba voltak, főleg ha jártak, Törött rózsa

ilyenek

amúgy ha átküldenéd a könyvet sokkal jobban tudnék címet adni!

Küldd át: tunde.sara@gmail.com

Én is írok könyvet :)

Szívesen segítek más címekben is!

2011. máj. 22. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
De ebből, még csak nagyon kevés van kész. :( még csak 6 oldal van a második fejezetben, és legalább, minimum 15 oldalt akarok. Am nem haverok, mert a fiú taszítja magától a lányt.
2011. máj. 22. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Gyújtogató

Tűzeset

Vagy leírod az utca/város/helység nevét+ -i tűz pl.:portlandi tűz, vagy Tűz Seattleben

Légy kreatív! :D

2011. máj. 23. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az Emili i-vel is jó. Nem az a sima Emily, ami olyan semmitmondó hanem az az Emili, olyan titokzatos. Véleményem szerint hagyd meg az Emili-t :D

A kérdésedre válaszolva:

A gyilkos maga?

Apa munkája

Játék a tűzzel

A tüzes gyilkos

Ez nem tűzrakóhely, /a fiú neve/

2011. máj. 23. 17:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az apu munkája, az megfogott egy kicsit, végül is van benne valami xD De az a gyilkos -os is tetszik. Ja, meg még azon is gondolkozom, amit az előttem levőknél, az utolsó előtti írt. :D
2011. máj. 23. 17:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Halálos lobbanás

Fojtogató lángok

Apám, én, plusz egy tűzeset

Égni avagy nem égni

Izzó holttestek

Pernye a szélben

Lángok ölelése

Tűz, vér, halál

Nekem ezek jutottak eszembe, de szerintem a legjobb az lenne, ha te találnád ki. Elvégre a te sztorid.

:)

2011. máj. 23. 18:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. De ha már 2... bocsánat, 4 nap múlva lesz, hogy ha a 3. hónapja nem jut eszedbe semmi cím, akkor már baj van velem XD
2011. máj. 23. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!