Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek ennyi elég egy...

Szerintetek ennyi elég egy kisregényhez?

Figyelt kérdés
Koromhoz képest (elsős gimnazista vagyok) gazdag szókinccsel rendelkezem, és pillanatnyilag kicsattanok az ichlettől, ezért szeretnék írni egy kisregényt egy hátrányos helyzetű kamaszlányról és annak famíliájáról.Elsősorban a szülő-gyermek kaocsolatot fogja elemezni és, hogy az ember mennyire számíthat a családjára illetve mennyire nem. Lesznek benne hirtelen fordulópontok, boldog és szomorú részek. Az lenne tehát a kérdésem, hogy 15 Word-oldalnyi szöveg elég lesz (12-es betűméretben), vagy többet írjak annál? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! :) (olyan emberek válaszát különösen értékelném, aki jártas a témában :3)

2015. okt. 20. 17:13
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Az önirónia mond neked valamit? :)

"Direkt két elírást is ejtettem abban a szóban, de úgy látszik van még olyan barom, akinek így sem esik le. Ha ennyire nincs érzéked az írott dolgok átlátásához, akkor az írás nem neked való."

Irónia, persze. Átlátszó kifogás. Miért nem azzal jössz, hogy diszgráfiás vagy? A célnak az is megfelel.

2015. okt. 21. 13:41
 32/37 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a füzeted, csak írd be googlebe azt a marhaságot amit te írtál, meg azt amit én. Utána nyugodtan kérj bocsánatot, megengedem.
2015. okt. 21. 13:41
 33/37 A kérdező kommentje:
Nem nézem meg, biztos igazad van... de nekem ezt kellett megtanulni, hát így tettem, a tanárnak meg nem fogok visszapofázni.
2015. okt. 21. 14:01
 34/37 anonim ***** válasza:

Most már tényleg ott tartunk, hogy minden egyes dologban a rosszat keresed? Ebből a korszakából még az 5 éves húgom is már rég kinőtt.

Sokan tanácsokkal láttunk el, amik többnyire még hasznosak is volnának, ha nem lennél olyan gyerekes, hogy mindenben a rosszat keresed.

Elárulom neked, hogyha ezren írják azt, hogy valamit rosszul csinálsz, és változtatni kellene, de te ehelyett hepciáskodsz és okoskodsz - most már teljes nyugalommal kijelenthetem, hogy a semmire -, akkor nem az az ezer a hülye, hanem te.

Nőj fel, bővítsd tovább az eget rengető szókincsed és majd esetleg tíz év múlva próbálkozz újra az írással. Ha nem hát az sem baj, senkinek nem fogsz hiányozni.

2015. okt. 21. 14:08
 35/37 A kérdező kommentje:
34-es: És ha mindenben a rosszat keresem? Szerinted csak egy 5 éves lehet pesszimista? Érdekes. És mi ez a "többség dönt" felfogás? Ha most minden 10 éves nekiállna elveszíteni a szüzességét az normálisnak számítana, mert mindenki azt csinálja? Az, hogy nem veszem magamra a sértegetést, nem számít bűnnek. Az egyik barátnőm 17 éves és kiadták már a könyvét, és szerinte feltétlenül kell írnom. A "senki" tehát elég relatív. Szállj magadba te, ez az én fórumom. Keress más kérdést, ami alatt cseszegetheted a kérdezőt.
2015. okt. 21. 14:19
 36/37 anonim ***** válasza:
Köszönöm, felvidítottad a napom. :D
2015. okt. 21. 15:48
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

17 éves és kiadták a könyvét? Oké. Mégsem látni fiatalokat a piacon, vagy maximum elvétve. Nem hinném, hogy véletlen volna.

A negatív kritika meg együtt jár az egésszel. Ha most nem tanulod meg, hogyan kell tanulni belőle vagy ignorálni, garantálom, hogy nem fogod sokáig húzni. Ismerd meg magadat jobban, mert kifejezetten határozatlannak tűnsz most.

(Amúgy meg, vannak olyanok, akik csak úgy belevágnak az írásba, és nem írnak részletes vázlatot.)

Na, majd tíz év múlva. Addig igyekezz felnőni, ha már ennyire ragaszkodsz hozzá...

2015. okt. 21. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!